Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Ще има достъп до файловата система при всички положения, но ще трябва да ползваш SCP/SFTP протокол за връзка, примерно с помощта на програмата WinSCP...
Явно anySIM не е необходим, когато не се получи ъпгрейд на фирмуера на GSM модема, защото той остава старата отключена версия от 1.1.2... а кога и защо това се случва не е много ясно все още май.
ползвах метода за няколко телефона, но имам проблем след отключването. при инсталиране на повече икони от колкото са на екран, не ми показва другите, нито при slide нагоре/надолу нито ляво/дясно. също немога да сменя wallpaper или теми
някакви предположения
РЕШЕН ПРОБЛЕМ
resset all settings
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky MacBook Black user
Явно anySIM не е необходим, когато не се получи ъпгрейд на фирмуера на GSM модема, защото той остава старата отключена версия от 1.1.2... а кога и защо това се случва не е много ясно все още май.
Значи, аз мисля, че това се дължи, на това че не си вирджинизирал бейсбанда и при положение че си бил на 1.1.3 софт ъпдейт само на DevTeam или Nate True и си ъпдейтнал бб на 1.1.3 и си ползвал anySIM 1.1.3 и си ънлокнал по този начин, мисля че не променя бейсбандa когато направиш рестор той се запазва...
Моя проблем със папките си остава не е от openssh, някакви други идеи.
IPhoneBrowser ми дава съобщение "IPhone is connected, not jailbroken!"
Направих пак jailbreak и пак ми показва същото съобщение.
След ресторе към 1.1.3 не бях обърнал внимание на internacional, обаче сега като по-разрових в телефона във Settings/General/International/Region Format нямам България та въпроса ми е при вас също ли е така? не че е кой знае къв проблем но датата ми я изписва на Английски а не на Български.
Локализацията в мап също неработи , намира ме някаде в Щатите.
И при мен е така споко
За моя проблем си поразрових във форумите и не съм единствен. Също така запълва 200 mb. Някой ако някога намери решение на свата проблема моля да ми пишите, че вече прекалих.
Последно промяна от ivanjonkov на 13 Фев 2008, 15:14, променено общо 1 път.
Въпросът ми за мнозина от вас сигурно е тъп, но аз не съм на ТИ с тази материя, така че моля ПОМОГНЕТЕ.
Имам тел. с версия 1.1.1. Ъпдейтнах го до 1.1.2 по указанията в форума и работи перфектно. Бих искал да го кача до 1.1.3. Въпросът ми е: Мога ли да карам по указанията на huri (демек 1.1.2 > 1.1.3 ) или трябва да го сваля до 1.1.1 и от там директно към 1.1.3
Благодаря!
Да попитам и аз. Моят телефон е с версия 1.1.2 (3B48b) и модем 04.02.13_G Така е купен въпреки че понеже съм голям тарикат два-три пъти го омазвах но поне се аучих да го правя на 1.1.1 и после на 1.1.2. Въпроса ми е по кой от начините е най-лесно да го кача на 1.1.3 и трябва ли преди това да изтрия всички програми които ъм качил. Въобще струва ли си да го пипам при положение че в момента работи перфектно. Благодаря предварително за съветите.