Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)
Re: Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)
здравейте да ви питам
понеже този ъпдате го правих преди месеци и не си спомням
можете ли да ми кажете дали QuickPwn може да се стартира преди да съм дал рестор или само когато дам рестор може
понеже колкото и да опитвам да я стартирам ми дава грешка. Инсталирах последните 2 версии на Net Framework но ефекта е същия
благодаря предварително
понеже този ъпдате го правих преди месеци и не си спомням
можете ли да ми кажете дали QuickPwn може да се стартира преди да съм дал рестор или само когато дам рестор може
понеже колкото и да опитвам да я стартирам ми дава грешка. Инсталирах последните 2 версии на Net Framework но ефекта е същия
благодаря предварително
Това прочете ли го? И пробва лиlogche написа:За тези на които QuickPwn им увисва на първа стъпка.
Уверете се, че са ви стартирани следните сервизи:
i) Microsoft .Net Framework
ii) telnet
iii) messenger
iv) terminal services

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Тествано и работи. 3 пъти ресторвах и все увисва на първа стъпка - Wait for iPhone to connect in recovery mode. Търсене в Google и това се оказа проблема. Естествено като всеки себеуважаващ сис админ, съм си спрял повечето сервизи на уиндоус-а. Затова писах, ако има някой като мен да си спести време и усилия.PunkoHead написа:Това прочете ли го? И пробва лиlogche написа:За тези на които QuickPwn им увисва на първа стъпка.
ii) telnet
iii) messenger
iv) terminal services
P.S. Естествено, че и всички предни условия за инсталиран .NET и т.н. трябва да са изпълнени.
P.S2. Писах тук, защото мисля, че колега/колежката има аналогичен проблем какъвто беше моя снощи:
silverfox написа:Много странно. Преди време си restore-нах iPhona 2G с 2.2 и с QuickPwn си го отключих. Днес отново го restore-нах със същия firmware, но QuickPwn стига до Wait for your iPhone to connect in recovery mode... телефончето си влиза в recovery mode уж и дотам. Не ми дава следващата стъпка. Така седя 1 час. Няколко опита пак същото. От iTunes като се опитам да сложа някой Custom firmware пак стига до вкарването на телефона в recovery mode и дава грешка Unknown erro (1604). Успява да го restor-не само със оригиналната 2.2. Там процеса минава добре, но пак стигаме до QuickPwn... Някакви идеи?
PunkoHead написа:Това прочете ли го? И пробва лиlogche написа:За тези на които QuickPwn им увисва на първа стъпка.
rii) telnet
iii) messenge
iv) terminal services
ами да прочетох го
но като се замисля че предния ми лаптоп беше с windows на 3 години и само с един net framework тръгна
като се има предвид че не го ъпдатевах се съм с доста по нов с ъпдати а и четох в блога на програмата никаде не пише require такива портколи
Първо между протокол и сервиз има разлика и то огромна
Второ.. То може да не пише, защото се предполага, че на никой не са му изключени telnet и terminal services особено
И трето.. Видях, че си прочел, но пробва ли? 

да проверих ги
стартирани са но проблема си остава същия осхте при стартирането и дава грешка като казва ако съм по средата на нещо си бла бла предпоалгам всички са го виждали чудя се дали не е от нет фрема но съм с последния четох няколко блога и всички казват свалете него
ако някой има някаква идея с радост ще се радвам да е разбера
мерси предварително
стартирани са но проблема си остава същия осхте при стартирането и дава грешка като казва ако съм по средата на нещо си бла бла предпоалгам всички са го виждали чудя се дали не е от нет фрема но съм с последния четох няколко блога и всички казват свалете него
ако някой има някаква идея с радост ще се радвам да е разбера
мерси предварително

Инсталирай само .NET Framework 2.0
Мисля, че трябва да се оправи..

същата работа пак този проблем
провбвах сигурно 10 нет фрема
и същата работа дори си прецаках 2 програми който също изискваха нет фраме
понякога си мисля че трябва да направят противопоказание на какво ще пречи този нет фраме от колкото накакво ще помага
защото освен че оправя 2 -3 бъга разваля 3 пъти повече неща
провбвах сигурно 10 нет фрема
и същата работа дори си прецаках 2 програми който също изискваха нет фраме
понякога си мисля че трябва да направят противопоказание на какво ще пречи този нет фраме от колкото накакво ще помага
защото освен че оправя 2 -3 бъга разваля 3 пъти повече неща

ами пробвах дори на стария си лаптоп който бях продал на един приятел
и на него тръгваше програмата
в момента и там неще ефекта е същия
сенд донт сенд
ако някои има някаква идея какво да направя или коя друга програма да използвам
мерси предварително
и на него тръгваше програмата
в момента и там неще ефекта е същия
сенд донт сенд
ако някои има някаква идея какво да направя или коя друга програма да използвам
мерси предварително
eeek, изтегли отново QuickPwn225 и опитай, но за мен проблема ти е в компютрите които използваш.
незнам не само моя но и на приятели го пращах отговора беше един и същ затова и се чудя какво може да е
програмата е тегля 3 пъти от 3 различни източника
от блогове и от сайта им
програмата е тегля 3 пъти от 3 различни източника
от блогове и от сайта им
От компютъра е, не е от програмата
100% УБЕДЕН 
Виж дали всички драйвери си имаш
(Device Manager)

Виж дали всички драйвери си имаш

мерси за отговорите и помоща оправих се
просто свалих по старата версия на quickpwn 221 и всичко тръгна както си му е реда

просто свалих по старата версия на quickpwn 221 и всичко тръгна както си му е реда

- velin.cholakov
Здр. може да не съм оцелил темата и извиняваите за не корекността предварително, но искам да попитам реших да мина на ФМ 2.2 с 2г съм.Та вапроса ми е дали ще мога да качвам кракнати приложения от "туню" ако сложа пача mobileinstakkation 2.2 ot cydia и по точно от сорса на хак нл или там както беше!! И въобще работили този метод за качване през судиа на този пач!!
мерси предварително !!
мерси предварително !!
Iphone 2G 8gb FM 2.2
Преход .1.1.4>>2.0.2>>2.1>>2.2
Преход .1.1.4>>2.0.2>>2.1>>2.2
Не, не работи.. Няма никакъв смисъл от него.. НИКОЙ не е доволен от него.. Не се занимавай направо!!!
Естествено, че работи бе, пич.. Има си и отделна тема за тия работи даже, ама няма кой да чете..
Естествено, че работи бе, пич.. Има си и отделна тема за тия работи даже, ама няма кой да чете..
Ъпдейтнах преди няколко дни от 2.1 към 2.2 с updateбез проблем.
Но днес взе,че ми домъчня за Cydia та и реших да jailbreak-na
Минанормално през всички етапи, рестартира се, появи се за малко някакво меню loader, auto, не знам си какво и увисва на ябълката. Единственото , което не направих е, че не чекнах да ми смени буут логото с ананас, но не вярвам това да е проблема. Повторих неколкократно процедурата, но все дотам стигам, Някаква идея кое не правя както трябва?
ПС, Постотних процедурата, този път чекнах и ананаса. Сега си стои на него, по същия начин както и с другото лого.
Но днес взе,че ми домъчня за Cydia та и реших да jailbreak-na
Минанормално през всички етапи, рестартира се, появи се за малко някакво меню loader, auto, не знам си какво и увисва на ябълката. Единственото , което не направих е, че не чекнах да ми смени буут логото с ананас, но не вярвам това да е проблема. Повторих неколкократно процедурата, но все дотам стигам, Някаква идея кое не правя както трябва?
ПС, Постотних процедурата, този път чекнах и ананаса. Сега си стои на него, по същия начин както и с другото лого.
да попитам дали този вариант за джейлбрайк само че със рестор за 2.2.1 (3Г) ще стане за Iphone 3G soft-2.2.1 ????

Прекланяме се и благодарим ние невежите,че умни и работливи хора като вас отделят от собственото си време да ни отварят очите!!!
БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНИЯ И ПЪЛЕН С ИНФОРМАЦИЯ ФОРУМ!!!
Продължавайте в същия дух Хора ние сме с вас!!

Може би въпроса ми е мнго тъп:) но успях да го отключа следвайки инструкциите, всичко е точно, единствено за да вляза в телефона ми иска парола /Enter Passcode/ и нямам никаква идея какъв е тоя пас. 10x предварително, ако някой има някаква идея:)
Здравейте,
Имам нужда от съвет.
Изпълних стъпка едно като ресторнах телефона с версия на фърмуер 2.2.1 която изтеглих от първия пост в темата.
Включих QuickPwn, но когато му дам да зареди въпросния фърмуер ми дава следната грешка:
"Firmware error string"

Ще съм безкрайно благодарен на съвет който да свърши работа.
Телефона е 2G - 8Gb
Имам нужда от съвет.
Изпълних стъпка едно като ресторнах телефона с версия на фърмуер 2.2.1 която изтеглих от първия пост в темата.
Включих QuickPwn, но когато му дам да зареди въпросния фърмуер ми дава следната грешка:
"Firmware error string"

Ще съм безкрайно благодарен на съвет който да свърши работа.
Телефона е 2G - 8Gb
Според мен ползваш QuickPWN 2.2, а трябва да е QuickPWN 2.2.5.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Абсолютно си прав!Sisq0 написа:Според мен ползваш QuickPWN 2.2, а трябва да е QuickPWN 2.2.5.
Отново недоглеждане е причина за грешка!
Имаш една бира от мен

Здравеите.имам отклю4ен версия 1.1.4 и днес направих голяма простотия-ъпдеитнах го до версия 2.2.1 през itunes.и сега като го свържа към itunes ми казва 4е за да се активира телефона трябва коректна сим карта и през цялото време стои на дисплея кабела за зареждане..има ли оправия-помагаите.благодаря предварително?!
Почни ръководството от т.2 нататък.
може ли да ми кайете кои е паур бутона-на клавиарурата или на фона...