Отключване на iPhone 3G/3GS/4/4S чрез SAM [ръчен метод]
-
Re: Отключване на iPhone 3G/3GS/4/4S чрез SAM [ръчен метод]
Дава грешка: "ActivationInfo rejected. You must select the original carrier SIMID of your phone."
Към JointPolice, Същото ми го даваше и на мен като на вас:
1. Виж отново модела на ифона и го дайте тук както направих аз и svetoslakis ми даде от къде е (Северна Корея!!?!?), а Bad Boy ми каза за буквите.
2. Бъндалите на моя не отговарят 1:1 на буквите на оператора демек, КН беше КР, така че пробваи друг от същата страна или същия оператор но друга страна.
това е на rogers:
302 720 302720 GSM Rorges Communications Rogers Wireless
Към При мен стана за Корея с СИМ ИД 450008, значи при теб може да е 302720 за rogers
Към EH4EB, пробвай да махнеш SAM да го качиш отново и тогава задължително дезактивирай телефона и тогава вкарвай сим ИД-тата
1. Виж отново модела на ифона и го дайте тук както направих аз и svetoslakis ми даде от къде е (Северна Корея!!?!?), а Bad Boy ми каза за буквите.
2. Бъндалите на моя не отговарят 1:1 на буквите на оператора демек, КН беше КР, така че пробваи друг от същата страна или същия оператор но друга страна.
това е на rogers:
Към При мен стана за Корея с СИМ ИД 450008, значи при теб може да е 302720 за rogers
Към EH4EB, пробвай да махнеш SAM да го качиш отново и тогава задължително дезактивирай телефона и тогава вкарвай сим ИД-тата
Soze написа:Едно нещо ако работи не го подобрявайте ! Че да не се присъедините към iPod потребителите.
Моя е MC605DN , от Германия е даже като проверя в сайта не T-Mobile ми дава че може да бъде отключен от оператора септември месец...Значи би трябвало да си е T-Mobile Ger.s100 написа:Към EH4EB и JointPolice, Същото ми го даваше и на мен като на вас:
1. Вижте отново модела на ифона и го дайте тук както направих аз и svetoslakis ми даде от къде е (Северна Корея!!?!?), а Bad Boy ми каза за буквите.
2. Бъндалите на моя не отговарят 1:1 на буквите на оператора демек, КН беше КР, така че пробвайте друг от същата страна или същия оператор но друга страна.
това е на rogers:
При мен стана за Корея с СИМ ИД 450008, значи при теб може да е 302720 за rogers
Преинсталирах САМ-а, същото, ако го махна нацяло да сложа нов ще ми махне хактивирането и после трябва да ресторвам...
-
Модела е MC318LL, пробвах с кода на Rogers инизлиза тази грешка.А
Абе твоя е към AT&T USA.
Сменяй страната и От "By Bundle name" избираш бъндъла ATT_US!
Сменяй страната и От "By Bundle name" избираш бъндъла ATT_US!
-
Ами знам защото когато го пусна на auto detect SAM ми вади 3104102107927109, 310410 е ат&т.
Зощо обаче ми вади грешката?
- svetoslakis
Netherlands
16G MC603DN/A
32G MC605DN/A
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456/ip ... s-1362100/
16G MC603DN/A
32G MC605DN/A
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456/ip ... s-1362100/
Оправих се най-накрая, оказа се че е заключен към vodafone.de Тръгна !
Смени страната и направи това което ти казах и ще станеJointPolice написа:Ами знам защото когато го пусна на auto detect SAM ми вади 3104102107927109, 310410 е ат&т.

-
Ами пробвам ама не става, батерията ми падна от проби, няма ли някой от Пловдив който го е направил да споделим опит и да даде едно рамо?
Само искам да вметна че свалих iFiles и изтрих Lockdown папката, след това я ресторнах от SAM, ако това има значение.
http://www.youtube.com/watch?v=0Z69F-Ow ... e=youtu.be
Само искам да вметна че свалих iFiles и изтрих Lockdown папката, след това я ресторнах от SAM, ако това има значение.
http://www.youtube.com/watch?v=0Z69F-Ow ... e=youtu.be
Последно промяна от JointPolice на 26 Апр 2012, 23:09, променено общо 1 път.
Alxx
Ул.Тодор Александров номер 9. Много здраве на Жоро
0879 88 33 01
Много странно, след като намерих правилното ID, и тръгна с една карта реших да пробвам с друга карта и сега пак не иска, интересното е че активира телефона на Тринадесета стъпка но след като махна отметката ENABLED не иска да активира повече, пише ми грешна карта и телефона не се активира и не намира обхват, пробвах поне 20-тина пъти и не става, а ID-то е точното. Къде бъркам?!?
И аз съм до там. Първата активация съм я правил по всеки възможен метод, включително и с картата, към която е заключен. Накрая сверявам iccid-то, същото като на новата е, изключвам САМ, подкарвам itunes и греда. Вместо грешка ми казва направо, че картата ми не се поддържа. После колкото и пъти да рестартирам itunes, същата история. Пробвах да ро рестартирам и да го вкарам в самолетен режим. И двете доведоха до един и същ резултат- invalid sim, и въобще не търси мрежа, а в itunes се държи все едно не съм спирал САМ. При което трябва да започна наново отначало. Буквално цяла нощ се потя.
- snooperchi
От apple май закърпиха нещата До вчера никой нямаше проблеми а днес нета е пълен с оплаквания ,че не става
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Няма повече отключване от Епъл закърпиха сърварите! Това беше хубаво, но кратко като секса!
Сега или се купува новият турбо сим (той работи с 4.11 и 4.12 модем софт) или се чака отново.

Сега или се купува новият турбо сим (той работи с 4.11 и 4.12 модем софт) или се чака отново.
Последно промяна от s100 на 27 Апр 2012, 10:57, променено общо 1 път.
Soze написа:Едно нещо ако работи не го подобрявайте ! Че да не се присъедините към iPod потребителите.
Просто много опити, преди 30 мин 2 4S заключени към M-тел, поне 20тина тъти пробвах включвах към itunes и сменявах imsi-то и станаха и двата 

Лошо....Каква е новата СИМ? 

Възможно ли е с един и същ unlock ticket да се отключат повече от едно устройство?!
-
Благодаря за помощта първо,другото което е искам да кажа какви грешки допуснах 2 дена подред докато се усетя,а като чета постовете виждам,че не съм единствен и затова не могат да се активират.ВАЖНО когато копирате IMSI,трябва да е ВТОРОТО т.е. под Spoof Real SIM to SAM!
От бързане два дни си играх с първото и се чудех защо не става.Надявам се да съм бил полезен.
От бързане два дни си играх с първото и се чудех защо не става.Надявам се да съм бил полезен.
Mисля, че епъл са пачнали сърварите си и сега е много трудно да активираш. Дано да греша!
Беше вече. Метода не бачка .... Пазете си тикетите
2xIP4 16.32gb фо & фз
аз имам запазен тикет , какво да направя да го активирам ?
Просто го слагаш където му е мястото.