Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
Re: Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
ами всичко мина добре, само дето не виждам нито Cidia/Installer... направил съм всички точки от указанието... 

First Generation iPhone 16gb
а рестартира ли телефонаTimarev написа:ами всичко мина добре, само дето не виждам нито Cidia/Installer... направил съм всички точки от указанието...

ами да...
цъкането продължава ...

- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Вече има PwnageTool 2.1 и QuickPwn 1.1 за OS X, които подържат новия 2.1 фирмуер... все още чакаме включване с нова версия и на WinPwn...
http://blog.iphone-dev.org/post/4998870 ... 1-firmware
http://blog.iphone-dev.org/post/4998870 ... 1-firmware
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
значи не си минал по всички точки.Timarev написа:ами да...цъкането продължава ...
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Аз си направих на MAC-a един Custom_Restore.ipsw и не знам сега ако го кача някъде дали няма да е по-лесно направо да ресторвате от него, без да се налага да минавате през всички стъпки.
както винаги няколко рестарта помагат много ... update-a върви супер... holla at ammcfc 

Ами в момента се пуска само quickpwn...и ти се запазва всичко на телефона...с кастъм трябва да качваш всичко нановоjohnnybravo написа:Аз си направих на MAC-a един Custom_Restore.ipsw и не знам сега ако го кача някъде дали няма да е по-лесно направо да ресторвате от него, без да се налага да минавате през всички стъпки.
-
Под всичко означава ли, че и програмите от сидия се запазват?Ами в момента се пуска само quickpwn...и ти се запазва всичко на телефона...с кастъм трябва да качваш всичко наново
в шапката съм написал....само те не се запазват
Запазват ти се само официалните приложения, които можеш да си ги синхронизираш след това през Айтюнс. Другите неща пак трябва да ги качваш. Джони, слагай го някъде този файл или ми го прати на скайп. Въпросът е дали ще стане с него номера?
-
Благодаря ви за отговорите.
Ще се постарая да не задавам повече ненужни въпроси.
А iphone tunnal suite пробвал ли е някой дали работи с 2.1?
Ще се постарая да не задавам повече ненужни въпроси.
А iphone tunnal suite пробвал ли е някой дали работи с 2.1?
И аз съм за!Слагай го някъда да го дърпаме и да видим какво ще стане!Че и аз нямам cydia i installer!anthony написа:Запазват ти се само официалните приложения, които можеш да си ги синхронизираш след това през Айтюнс. Другите неща пак трябва да ги качваш. Джони, слагай го някъде този файл или ми го прати на скайп. Въпросът е дали ще стане с него номера?
iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Между другото директориите и файловете на програмите от сидия си стоят. Примерно като кача обратно програмата, всички настройки и работни файлове си стоят.anthony написа:Запазват ти се само официалните приложения, които можеш да си ги синхронизираш след това през Айтюнс. Другите неща пак трябва да ги качваш. Джони, слагай го някъде този файл или ми го прати на скайп. Въпросът е дали ще стане с него номера?
Пример: Слагам си TextReader, стартирам го и ми се отваря книжката....

Но какъвто и метод да избер BG Keyboard ще крашва. Несъвместима с 2.1.
А как стои въпросът с БГ локализацията?ammcfc написа:Но какъвто и метод да избер BG Keyboard ще крашва. Несъвместима с 2.1.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
качвам със светкавичните 30-35 kb/sec 
това са бесните скорости, които получаваме когато сме на море.
както беше писал anthony, тук на морето "интернета е комета..."
http://store5.data.bg/bravostoretemp тук се качва, в момента е на 14% и остават 1:30 ч.

http://store5.data.bg/bravostoretemp тук се качва, в момента е на 14% и остават 1:30 ч.
работиvictor11 написа:А как стои въпросът с БГ локализацията?ammcfc написа:Но какъвто и метод да избер BG Keyboard ще крашва. Несъвместима с 2.1.
В Cydia има едно ново приложение от BigBoss - ApptBackup, което прави бекъп на всичко, което сте инсталирали през Cydia. Списъкът с приложенията се запазва в Itunes Backup и след рестор ще може да си ги инсталирате на куп всички. За целта обаче ще трябва да направите в Itunes Restor from backup, а не Set as new. Аз никога съм нямал проблем с подобен рестор от бекъпа на Itunes, но Адамов например му е твърд противник. Дори и от 1.1.4. го направих и всичко работи без проблеми. Опитайте на свой риск.
Тони, начина е супер бърз и отново си със същия телефон...
Оти се дръпаш?
Оти се дръпаш?

Искам да попитам има ли начина да се активира iphone 3g без оригиналния сим на ATT?
iPhone 6 Plus 16GB Space gray
iPhone 5 16GB White
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
iPad 3 Wi-Fi + Cellular 16GB
Apple MacBook Air "Core i5" 1.7 13" (Mid-2011)
iPhone 5 16GB White
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
iPad 3 Wi-Fi + Cellular 16GB
Apple MacBook Air "Core i5" 1.7 13" (Mid-2011)
Не се дърпам грам. Сега отивам да пия и като се върна (ако мога да гледам) ще се ъпгрейдна.
- iFlashFreak
Кажи само какъв къстъм си направил.. за да знам дали да чакам твоя къстъм или да правя цялата процедура.. Понеже предпочитам да инсталирам 2.1 на чисто, че имам чувството че ми се посбози телефона и ако директно ъпдейтна може да е пак бавен. Просто съм си такъв, втълпил съм си че като се сложи на чисто от нулата всичко, работи по бързо. Сигурно е изкривяване от дълго ползване на продукти нa Microsoft. Та.. кажи какъв е къстъма, колко мб партишън, има ли сидиа и инсталер и дали има ънлок, активация и джейлjohnnybravo написа:качвам със светкавичните 30-35 kb/sec

- Grievous
- Обратна връзка:
Ей това направи ammcfc с моят телефон

и аз сега отивам да пия за негово здраве и бързият метод.
Луд си братлак.

и аз сега отивам да пия за негово здраве и бързият метод.

Луд си братлак.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Готово, в имиджа има само Cydia & Installer, това което аз съм добавил е OpenSSH & Terminal. Малкия партишън съм го направил 900 мегабайта.
С Мак съм. Ъпдейтнах към 2.1 през iTunes и после с QuickPwn iPhone-чето е готово. Направо супер!
MacBook 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB SDRAM, 160 GB HD
iPhone 2G, 8 GB, FW 3.1.2 ultrasn0w
iPod Video Black 30 GB
iPod Shuffle 1 GB
iPhone 2G, 8 GB, FW 3.1.2 ultrasn0w
iPod Video Black 30 GB
iPod Shuffle 1 GB