Проблем iPhone 3G S Активация

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
andrian.ivanov

Проблем iPhone 3G S Активация

Мнение от andrian.ivanov »

Имам iPhone 3G S iOS 6.1.6 който е заключен към Telenor и на него имаше инсталиран Jailbreak. Работеше с SIM карти и от Мтел Реших да направя рестор през iTunes - понеже нежелая да е с Jailbreak и към момента не мога да активирам с карта на оператора. iPhone a не е с iCloud Изписва ми че сървърите на Apple са офлайн iTunes ми казва че няма карта в устройството а същата е в телефона. По някакъв начин може ли да се оправи това
Аватар
gogi71

Re: Проблем iPhone 3G S Активация

Мнение от gogi71 »

След като е заключен към Теленор, явно ще се активира с тяхна карта?Де да имаше jailbreak :) за iPhone 4/5/6/6S?
andrian.ivanov

Да допълня GloBul сегашен Telenor. Неразпознава карта в апарата Видях че има някои ръководства но въпроса ми е следният. След като направя Jailbreak телефона ще се активира ли? Възможно ли е да го ползвам с различни SIM карти В моя случай tethred или untethered iOS (версия?) да избера с ъпдейт през iTunes до последната Някъде четъх че така ставало
Последно промяна от andrian.ivanov на 22 Ное 2015, 00:16, променено общо 1 път.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Щом не разпознава СИМ -а е твърде вероятно да е заминал четерца. Ако е така няма да работи с никакви СИМ карти!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
andrian.ivanov

Няма механична повреда на четеца. До последно телефона работеше с различни карти. След Restore през iTunes със SIM карта или не изписва Searching, липсва ICCID показва IMEI и не се активири с WI-FI или iTunes Намерих следното видео което описва моя проблем Страх ме е да пробвам понеже трябва да сменя бейзбанда на телефона. Не съм сигурен ако го променя след това мога ли да се върна обратно на стария, но това е единственото решение което открих

Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Нормално да е работел :) нали затова се префлашва ВВ на 06.15.00, ако телефона е бил с ВВ и си го ресторнал ще трябва да го префлашнеш !
Публикувай отговор