Проблем след jailbreak iphone 4

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
inikolow

Проблем след jailbreak iphone 4

Мнение от inikolow »

Здравейте,

имам iPhone 4 - 7.1.2. Jailbreak-нах го с Greeksn0w успешно! И имам следните проблеми - No Service - не разпознава никаква сим карта. Пробвах с ultrasn0w от Cydia също така и със SAM, но безуспешно. Пробвах и разни "трикове" които намерих из интернет да променя часа и датата на телефона, но уви отново без никакъв ефект. Имате ли някакви идеи?
Имах и доста странен проблем с Wi-fi - намираше само моят тоест този вкъщи ?:-/ колкото и странно да звучи, но с това се справих, като свалих приложението ,,eWiFi'' от Cydia.
Другото, което не ми е ясно е след, като съм го jailbreak с Greeksn0w след няколко рестарта на телефона и когато се опитам да отворя дадено приложение facebook,msnger,viber,cydia веднага ме изхвърля от него това от какво може да е ?
И някой би ли ми обяснил какво е това hactivate, тъй като четох из форума и съм се сдобил със iOS Soft Dev Pack на smolk ..?

Благодаря предварително!
Аватар
gorgior

Re: Проблем след jailbreak iphone 4

Мнение от gorgior »

Предполагам че телефона ти е зключен към някой оператор и за това нямаш връзка с мрежата. Я дай си IMEI-а да го видим. А тоя грийксноу го чувам за първи път. Чия разработка е? Хактивирането ще ти позволи да ползваш някои функции на телефона, но без GSM услугите.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
KurtiMakarov

Мнение от KurtiMakarov »

Първо трябва да разбереш телефона ти дали е зключвн към оператор или е ФО (Фабрично отключен)
Второ,Ти си инсталирал всичко не нужно,което си видял в интернет.
Трето,ниюо не си прочел от форума!
Има си тема за Джейл от 7.1/7.1.1/7.1.2]7.1/7.1.1/7.1.2
Има и достатаъчно посано за Хактивация и за Активация на телефон! Хактивация-когто телефона се активира без оригиналната катра на оператора към който е заключен,с програма.Използваше се RedSn0w,но има поддръжка до 6.x.x

Всичко което пиша е писано и писано многократно във форума,и не само в този форум!
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
inikolow

Мнение от inikolow »

01 284400 975419 0 това е имеи-я . Доколкото разбирам, дава ми че е отключен сима. Geeksn0w - https://www.youtube.com/watch?v=idSxMHBAKNw ..

pangu ми дава че трябва да сваля нова версия на итунес, а съм свалил последната от сайта им... и затова не съм ползвал това
Аватар
Sp0wse

Мнение от Sp0wse »

Към оператор е отключен а iCloud-а твой ли е?
Model: IPHONE 4 16GB BLACK
IMEI Number: 012844009754190
Serial Number: JW129KJ3A4S
Find My iPhone: ON
Warranty Status: Out Of Warranty (No Coverage)
Estimated Purchase Date: 08/05/11
Registered Purchase Date: 08/05/11
Product Sold by: VODAFONE LTD
Initial Carrier: UK Vodafone
Purchased In: GB - United Kingdom
SIM Lock: Unlocked
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
inikolow

Мнение от inikolow »

Не, не е мой за съжаление ... Q:) Ако може да ми дадете линк за това хакактивиране за да пробвам с pangu какво ще стане..

Edit: Направих всичко както на този клип https://www.youtube.com/watch?v=SdlF3_LRS9w - успешно, но отново, като включа pangu ми изписва "please activate your device before apply Jailbreak" ... ?:-/ ?:-/
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Каквото и да му правиш, единствено можеш да го докараш до положение на осакатен iPod. За всичко свързано със СИМ картата забрави.
Нали си го джейлнал вече за какво ти е да го джейлваш пак?
inikolow

Мнение от inikolow »

gorgior написа:Каквото и да му правиш, единствено можеш да го докараш до положение на осакатен iPod. За всичко свързано със СИМ картата забрави.
Нали си го джейлнал вече за какво ти е да го джейлваш пак?
Защото не ми отваря разни app-ове.. Но като ми каза, че мога да го ползвам само за ,,ipod'' направо си ме отказа да се занимавам...
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Аз преди две години, когато беше още зората на заключването си купих един такъв съвсем съзнателно с цел да тествам за го отключа и ти казвам как стоят нещата със сигурност. Има и един платен вариант, но цената е колкото да си купиш редовна 5-ца или 4S.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Т'ва с "разните апове" може да се направи с малко труд. Иначе за телефон в пълния смисъл - забрави, както ти каза колегата.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор