Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Аз пак искарах иконата следвах всички инструкций и с демото нямах проблем,обаче цялата игра неми трагва и тваси е.Пробвах всичко за което се сетих,задавах права на всеки фаил в папката на играта,пейстнах всички файлове от папката на демото в новата папка,истеглих си и SBSetings за да пробвам и в savemood и пак несе получи вече и идея неми идва какво мога да направя,такаче моляви за савети,каквито и да са.btw с 3G сьм 16G,2.2
Благодаря предварително.
Няма главоболие, освен чакането да се поизтегли 430 мегабайтовия файл - останалото е съвсем елементарно да се направи за да се подкара играта. Незнам, аз съм фен на 3д шутърите и откакто се появи този Quake III Arena друга игра почти не играя на телефона. Голям недостатък е това, че няма възможност да се ауто-сейва или да се сейва с 4 пръста примерно - това за игра на мобилен телефон си е живо убийство (тъкмо направих 9 от 10 фрага и взеха, че ми звъннаха )
имам малък проблем разбрах как се дават права през Terminal но проблема е ,че като му задам командата и ми исписва No such file or directory моля ви кажете къде бъркам!
дайте някакви скриин шотове, че откакто сте записали в тая тема се се чудя дали си струва... дайтве да видим за какво става на въпрос
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Като нямаш регистрация в iTunes, как искаш да качиш каквато и да било програма на телефона си през нея?
Блъскай си главата, като не обичаш да търсиш във форума. Цяло ръководство съм направил, но като те мързи се спасявай сам.
Sisq0, Мерси много намерих твоята тема, как да си направим безплатен акаунт.Направих изтеглих безплатна игра и се оправи, много ти благодаря за темата, но така и не успях да кача този Quake
Последно промяна от veslav на 28 Яну 2009, 19:27, променено общо 1 път.