Кратка извадка за Dungeon Hunter 2:
Кооперативния multiplayer през Gameloft Live е най-голямата новост в Dungeon Hunter 2. Въпреки това този мод не беше възможен при тестването на играта и детайлите по това какъв ще бъде начина му на работа са оскъдни. Играта е още в pre-Alpha стадии, така че доста неща още не са изпипани.
Друга голяма промяна в играта е включването на няколко специализации за всеки герой. За пример - Warrior класа може да се превръща в Barbarian или Paladin, а Mage може да се превърне в Illusionist или Necromancer. За сега не е ясно в какъв може да се осъвършенства Rogue класа. Също така в Dungeon Hunter 2 спрямо различните дрехи и предмети по героя ще се променя и това как той изглежда.
Друга интересна подробност е, че във втората част на играта героите ще могат да използват до 3 специални атаки.
Досегашната ни фея, която беше наш партньор в играта може да прави магии, както и преди, но вече може и да се оборудва със собствено облекло. При тестването на Warrior-а на блатисто демо ниво, където имахме за цел да убием Bog Witch бяхме придружени от нов вид партньор в играта - вид магиосник, който атакуваше гадинките с огнени топки от далеч, а в същото време ние се биехме с тях в близък бой.
Dungeon Hunter 2 не е просто безсмислено избиване на гадове и събиране на жълтици, а игра с история, която е представена в кратки сцени през няколко минути, докато човек играе.
Оригиналната статия е на линк :
http://www.slidetoplay.com/story/dungeo ... on-preview
Превода и редакцията на оригиналния текст са от мен, надявам се, че съм бил полезен поне малко на тези, които очакват както мен да излезе официално заглавието.
П.С. : Съжалявам, ако има допуснати правописни, пунктуационни и стилистични грешки.