Quake 3 Arena за iPhone.
Quake 3 Arena за iPhone.
Здравейте,приятели.Вчера ровейки се из youtube попаднах на клипче,което ни дава информация от къде да изтеглим играта.Линка ще го постна утре защото сега съм на лаптопа.
iPhone 6+ 64GB 10.1
Re: Quake 3 Arena за iPhone.
http://rs372.rapidshare.com/files/16963 ... zodttd.zip" onclick="window.open(this.href);return false; - Demo version
Чрез SSH слагате играта в папка Applications и задавате права 775 на всички файлове и папки.
Утре пълната версия.
Чрез SSH слагате играта в папка Applications и задавате права 775 на всички файлове и папки.
Утре пълната версия.

iPhone 6+ 64GB 10.1
Отдавна търся пълната версия да я пробвам. Мерси предварително! 

сложих я ... смених правата , respring и няколко рестарта ама иконата не ми излиза никаде
- johnnybravo
- Обратна връзка:
IF YOU WANT TO SEE AN ICON:
SSH to /private/var/mobile/Library/Caches and delete file com.apple.mobile.installation.plist , then reboot iPhone or install any app from Cydia .
(Thanx to zodttd)
SSH to /private/var/mobile/Library/Caches and delete file com.apple.mobile.installation.plist , then reboot iPhone or install any app from Cydia .
(Thanx to zodttd)
Аз иконата си я изкарах, рестартирах обаче не иска да тръгва kill веднага след старт, пробвах и с права 0777.
May The Force be with You!
http://rs372.rapidshare.com/files/16963" onclick="window.open(this.href);return false; ... zodttd.zip - Demo version
Утре пълната версия.
За да инсталирате пълната версия трябва преди това да сте качили Demo версията.Ето и стъпките
1.Влизате чрез SSH в папката на играта
2.Влизате в demoq3
3.Копирате всички файлове с разширението на вашия компютър(dylibs,default.cfg).
4.Връщате се в папката на играта и създавате нова папка с името baseq3
5.В новонаправената папка слагате всички файлове от този линк Quake 3 Full 453MB и файловете които ги копирахте на компютъра си.
6.Слагате права на новата папка 775 и файловете в нея
7.Изтривате папката с име demoq3
За да изтеглите карти можете да влезнете тук.Новите карти се слагат в папка baseq3.
http://www.mediafire.com/download.php?doei3tkjz2a" onclick="window.open(this.href);return false; Tова е линк от който можете да изтеглите вече конфигурираните контроли.Файла се слага в папката baseq3
Ето и контролите:
Прицелване - с 1 пръст
Стрелба - с 2 пръста
Клякане - с 3 пръста
Излизане от меню - с 4 пръста
Надявам се че съм бил полезен
Утре пълната версия.
За да инсталирате пълната версия трябва преди това да сте качили Demo версията.Ето и стъпките
1.Влизате чрез SSH в папката на играта
2.Влизате в demoq3
3.Копирате всички файлове с разширението на вашия компютър(dylibs,default.cfg).
4.Връщате се в папката на играта и създавате нова папка с името baseq3
5.В новонаправената папка слагате всички файлове от този линк Quake 3 Full 453MB и файловете които ги копирахте на компютъра си.
6.Слагате права на новата папка 775 и файловете в нея
7.Изтривате папката с име demoq3
За да изтеглите карти можете да влезнете тук.Новите карти се слагат в папка baseq3.
http://www.mediafire.com/download.php?doei3tkjz2a" onclick="window.open(this.href);return false; Tова е линк от който можете да изтеглите вече конфигурираните контроли.Файла се слага в папката baseq3
Ето и контролите:
Прицелване - с 1 пръст
Стрелба - с 2 пръста
Клякане - с 3 пръста
Излизане от меню - с 4 пръста
Надявам се че съм бил полезен

Последно промяна от Stinkle на 11 Фев 2009, 23:58, променено общо 4 пъти.
iPhone 6+ 64GB 10.1
Wow 453MB големичка е. 
Edit: Демото тръгна като влязох в папките и поотделно смених правата на всички файлове, и сложих конфигурационният файл от Stinkle. По-късно ще пробвам Full.

Edit: Демото тръгна като влязох в папките и поотделно смених правата на всички файлове, и сложих конфигурационният файл от Stinkle. По-късно ще пробвам Full.

May The Force be with You!
oт тоя мегаъплоад как се сваля... има ли начин без да се регистрирам и без тоя даунлоад мениджър... подкарах демото , графиката нема равна ,ама управлението е много гадно... тоя reverse mouse look не го владея
На линка който съм дал от megaupload не е нужна регистрация.Цъкваш на линка и гледай горе там пише въведи буквите в полето,и имаш картинка с 3 главни букви или цифри или каквото и да е.Въвеждаш ги в празното поле и си готов 
А за reverse mouse-a след като си качиш пълната версия съм дал линк за конфигурацията сваляш го и няма да имаш тоя проблем.

А за reverse mouse-a след като си качиш пълната версия съм дал линк за конфигурацията сваляш го и няма да имаш тоя проблем.
iPhone 6+ 64GB 10.1
Направих всички стъпки и като пусна играта ми се показва логото id и дава loading... и след това ме връща пак на springboard-a
Демото ми вървеше преди това.
Даите идеи
Демото ми вървеше преди това.
Даите идеи
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
Пробвай да пуснеш играта докато си в Safe Mode.Ако пак не стане виж хубаво дали си задал 775 права на папката и на всички файлове и папки в нея.
iPhone 6+ 64GB 10.1
Звучи обещаващо, но не знам как се влиза в този safe mode
Ако имаш инсталирана SBSettings -> Power -> Safe Mode
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Кажете от къде да си сваля този SSH и как точно да задам тази права 77...
Благодаря за бързия отговор, но и под safe mode пак не стана 
всички фаилове и директории са с права 775

всички фаилове и директории са с права 775
открих проблема на jordyv
колегата Stinkle е забраил да каже , че след като копираш въпросните фаилчета от demoq3 трябва да ги paste-неш в baseq3 и да им зададеш права 755
колегата Stinkle е забраил да каже , че след като копираш въпросните фаилчета от demoq3 трябва да ги paste-неш в baseq3 и да им зададеш права 755
Стана 
Благодаря на всички за отделеното време.
И аз мн се чудех защо трябва да копираме фаиловете като после не ги ползваме, но не ги сложи... и аз не знам защо

Благодаря на всички за отделеното време.
И аз мн се чудех защо трябва да копираме фаиловете като после не ги ползваме, но не ги сложи... и аз не знам защо

Извинявам се грешката е моя.От бързане съм пропуснал най-важното нещо.Но сега всичко трябва да е ОК.
iPhone 6+ 64GB 10.1
Нещо при мен не се получи зададох нужните права ( 0775 ) и пак ме изхвърля преди да е заредила играта. Идеи?
Оправих се!!! Единият файл не съм го копирал.
Оправих се!!! Единият файл не съм го копирал.
Glory Glory Man Utd
- sashodeboy
- Обратна връзка:
А нещо като впечатления за играта някой ще даде ли - да зная дали да освобождавам място на иФон-а и да се занимавам - как е МП-то?
to Mac or not to Mac ...
Като за iPhone графиката е доста добре. Геймплея е въпрос на повечко игране и свикване, главно, защото като повечето игри тук се ползва accelerometer-а за strafe left/right, вървене напред и назад. Голям недостатък за мен е, че няма (или поне аз не разбрах как да направя) смяна на оръжията и неможеш от играта да си смениш името на играча; също така бутоните в менюто са си малко трудни за нацелване, а след като минеш някое ниво се получава лек бъг - курсора за менюто се измества натам, накъдето ти е бил мерника по време на игра. Иначе леки насичания има по местата с fog ефекти и струпване на няколко играча - като цяло играта си върви безпроблемно.
Винаги има какво да се доизпипа по контролите, но за момента лично по мое мнение графиката и управлението са достатъчно удобни за да загубя часове в изтребване на ботове
Мултиплеъра не съм пробвал, но смятам да опитам дали изобщо може да бъде подкаран - ако някой вече има опит с него ще се радвам да сподели.
Винаги има какво да се доизпипа по контролите, но за момента лично по мое мнение графиката и управлението са достатъчно удобни за да загубя часове в изтребване на ботове

Играта е супер, не съм вярвал че може да тръгне на iPhone.
И аз забелязах че няма контрол за смяна на уръжието и също така ако някои знае как се скача няма да се разсърдя ако ми каже
И аз забелязах че няма контрол за смяна на уръжието и също така ако някои знае как се скача няма да се разсърдя ако ми каже

Относно контролите - доколкото разбирам в самата конфигурация на играта са заложени максимум 4 бутона от мишката, т.е. няма двоен клик, няма и gestures поне за момента.
Ако искате да сменяте оръжията с 3 пръста сменете в "autoexec.cfg":
bind MOUSE3 "+movedown"
с:
bind MOUSE3 "weapnext"
Така обаче няма да може да клякате
На мен ми е по-важно честно казано да сменям оръжия отколкото да държа 3 пръста постоянно и да ходя клекнал така или иначе
Ето малко други команди за контролите (слагат се с транскрипция bind MOUSE3 "команда"):
+moveup - скок
+scores - показва точките на играчите
+speed - режим бягане/вървене
Доколкото разбрах се обмисля вариант за интегриране на контролите от Cube, което ще е просто върха, но засега ще се задоволим и с тези
Ако искате да сменяте оръжията с 3 пръста сменете в "autoexec.cfg":
bind MOUSE3 "+movedown"
с:
bind MOUSE3 "weapnext"
Така обаче няма да може да клякате

Ето малко други команди за контролите (слагат се с транскрипция bind MOUSE3 "команда"):
+moveup - скок
+scores - показва точките на играчите
+speed - режим бягане/вървене
Доколкото разбрах се обмисля вариант за интегриране на контролите от Cube, което ще е просто върха, но засега ще се задоволим и с тези
Лично според мен не си заслужава тая игра. Графиката и е невероятна но самото управление е отврат ( най - вероятно се свиква но...........МАХАМ Я!!!! )
Glory Glory Man Utd