Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Не мога да разбера защо се дават съвети да се вкарват телефоните в Safe Mode?
Щом телефона влезе в Safe Mode значи нещо не е наред, а вие зорлян искате да го вкарвате в такъв режим.
Има смисъл да се вкарва в Safe Mode, ако конкретно приложение (обикновено някоя по-голяма игра) е лакома на памет, тъй като не се зарежда Mobile Substrate и свързаните с него процеси (Winterboard, SBSettings и т.н.). Само Winterboard, например, заема 35 МB памет.
mupo написа:Не мога да разбера защо се дават съвети да се вкарват телефоните в Safe Mode?
Щом телефона влезе в Safe Mode значи нещо не е наред, а вие зорлян искате да го вкарвате в такъв режим.
За тест братле , може това да е единствения начин да се види дали върви или не върви играта или приложението
Аз имам проблем с първия Topple [Topple-v1.8.2]. Пускам го, просто премигва телефона и ме връща на springboard-а! На някой върви ли му изобщо? Качвал съм го 4-5 пъти и все същото.
ceciloko написа:Аз имам проблем с първия Topple [Topple-v1.8.2]. Пускам го, просто премигва телефона и ме връща на springboard-а! На някой върви ли му изобщо? Качвал съм го 4-5 пъти и все същото.
ceciloko написа:Аз имам проблем с първия Topple [Topple-v1.8.2]. Пускам го, просто премигва телефона и ме връща на springboard-а! На някой върви ли му изобщо? Качвал съм го 4-5 пъти и все същото.