Случайно да има app Anti Radar? Гледах някакви клипчета в youtube. Нямам представа на какъв принцип работи.
И да попитам има ли също така app който да въведа някакъв текст и този текст да излиза като sms на хоум скрийна ?
Anti Radar
Re: Anti Radar
1. iRadar Europe, Asia
2. Има, но можеш да изпращаш съобщения само до iPhone и iPod Touch (при някои от приложенията може и до телефони с Android и BlackBerry).
2. Има, но можеш да изпращаш съобщения само до iPhone и iPod Touch (при някои от приложенията може и до телефони с Android и BlackBerry).
Не, не.. явно не съм се изразил правилно. Не искам да пращам смс-и до определен телефон. А апликация която да прави следното:

да си напиша примерно апойтмънт и да излиза ето като на тази картинка горе и докато аз не му кажа да не се маха. Само на старт скрийна става въпрос.
Мерси за радара.
да си напиша примерно апойтмънт и да излиза ето като на тази картинка горе и докато аз не му кажа да не се маха. Само на старт скрийна става въпрос.
Мерси за радара.

Aко правилно съм разбрал, тази би трябвало да свърши работа:
NotifyMe (Push Reminder)
NotifyMe (Push Reminder)
Пробвал съм NotifyMe, много красив интерфейс.. и адски ненужни настройки и усложнения.
На мен ми трябва да отворя (ако има ткаъв ап) ню-ремайндер, да напиша текста и да му кажа да се появи като балон* на unlock скрийна. Без да му задавам час, минути, звуци и тем подобни ненужни неща. Прсто като си видя телефона да се сещам какво трябва да направя.
*Такова балонче каквото съм показал на картинката горе.
На мен ми трябва да отворя (ако има ткаъв ап) ню-ремайндер, да напиша текста и да му кажа да се появи като балон* на unlock скрийна. Без да му задавам час, минути, звуци и тем подобни ненужни неща. Прсто като си видя телефона да се сещам какво трябва да направя.
*Такова балонче каквото съм показал на картинката горе.
Последно промяна от username на 12 Апр 2010, 20:12, променено общо 1 път.
Викторе, не мога да не ти благодаря за персоналното внимание което ми обръщаш.