http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=16620john_deere написа:влизам в сайта по горе за да изтегля блуенова обаче ме пита с какво да я отворя и какво трябва да му дам. то си е зададено с айтунс обаче нищо не става само се отваре програмата айтунс
iBlueNova
Re: iBlueNova
копираш .deb файла тука /var/root/Media/Cydia/AutoInstall. И рестартирваш телефона, само се инсталирва.
Еее голям гот значи.... Не ми се налага да я ползвам тази програмка толкова често, но пък като я използвам ми се иска да работи поне! Имам я от доста време и си работеше що годе добре... Днес реших да пратя 1 снимчица на една Nokia и ми изписа веднага Failed разбира се при първия опит, но не това е проблема
След като рестартирах програмата и като давам вече Enable/ Visible не ми се появява иконата до батерията, че ми е включен синия зъб....зарежи това си казвам, но дори от Настройките немога да включа оригиналния Синзъб....давам му On, мисли, мисли, мисли и ми показва Off....
? Някой да се е сблъсквал с такъв случай като моя?
Пробвам Респринг, рестарт...не помогна... Идеи ?

Пробвам Респринг, рестарт...не помогна... Идеи ?
--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
кракнатата версия не работи добре. истегли си демото за 15 дена... 

Напараво си я инсталирай кракната от репо http://www.sinfuliphonerepo.com/
защото 2.0.1 deb файла е бъгав като си го сложиш от компютъра поне при мен беше така
защото 2.0.1 deb файла е бъгав като си го сложиш от компютъра поне при мен беше така
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
N1k0lA написа:Напараво си я инсталирай кракната от репо http://www.sinfuliphonerepo.com/
От Търсене намерих IBlueNova, но .... Host Unreachable....ми изписа при Runing.... ух
Edit: Било от нета, инсталирах я от репото...остана да я тестна...
ЕDIT2: Изпращам с 95 кб/сек и получавам с 146 кб/сек

Благодаря.

--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
ЕDIT2: Изпращам с 95 кб/сек и получавам с 146 кб/сек
Аз получавам от нокия с 62кб , а от сони ериксон с около 120 кб... явно зависи от телефона..
Аз получавам от нокия с 62кб , а от сони ериксон с около 120 кб... явно зависи от телефона..
-
iBluenova за iOS4 има ли вече?
iPhone 3GS FW iOS4 Jailbroken & Unlocked
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
Че то старата си върви без проблем 

-
Ами нз защо така, аз я изтеглих от xsellize, пише, че е инсталирана, но изобщо не ми се показва при другите програмки...lian написа:Че то старата си върви без проблем
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
Дръпни е от www.sinfuliphonerepo.com 

Има едно нещо дето му викат respring
-
Хубаво нещо е това, да!N1k0lA написа:Има едно нещо дето му викат respring

Сега пробвах, дори и демото за 15 дни дето е не работи.
Последно промяна от Coco_Mademoiselle на 25 Юни 2010, 17:15, променено общо 1 път.
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
Off topic
Малко извън темата за iBilunova но днес направих трансфер на файл 120мб без грешка . Със програмата picture safe която е за съхранение на снимки и има блутут трансфер . Не знам дали може да праща на други телефони но между два iPhone работи перфектно . Само дето трябва да се смени разширението на фаила на *.JPG
а името да му е от някоя актуална в архива снимка където се пазят в няколко формата един оригинален и един да ти я изкара като икона на екрана за да я избереш за трансфер .
Малко извън темата за iBilunova но днес направих трансфер на файл 120мб без грешка . Със програмата picture safe която е за съхранение на снимки и има блутут трансфер . Не знам дали може да праща на други телефони но между два iPhone работи перфектно . Само дето трябва да се смени разширението на фаила на *.JPG

iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
То голяма схема това
каква е тая снимка 120 мб? 

А къде писах че е снимка. Беше zip фаил представен на програмата като снимка и изпратен без грешка до другия телефон. Когато го направиш с ibluenova ела да се обадиш ! Само да отбележа че го пращах на iPod и до сега не можех да му пращам фаилове по големин от 50кб иначе за изпращане към iPhone съм пращал и до 18 мб но си е късмет . Обикновенно до 8 мб винаги дава грешка .didotooo написа:То голяма схема товакаква е тая снимка 120 мб?
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
IBlueNova не е направена за трансфер на 120 МВ ами за работи до 10 например.Аз съм пращал и файлове по 16 МВ без да забива,но не е за такива работи
-
Някакви идеи защо така се получава? Нито намира никакви телефони/компютри, нито го засичат.Coco_Mademoiselle написа:Хубаво нещо е това, да!N1k0lA написа:Има едно нещо дето му викат respringНо сега имам друг проблем... като се опитвам да пратя неща, не отчита айфона... пробвах от мак-а, пробвах от друг телефон, изобщо не го намира. Инсталирах го от sinfuliphone, махнах го и пробвах от xsellize и пак нищо.
Сега пробвах, дори и демото за 15 дни дето е не работи.
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
- izzo
- Обратна връзка:
При мен ако не мога да видя никой телефон като се опитам да изпратя нещо (което се случва доста често!!!),Coco_Mademoiselle написа:Някакви идеи защо така се получава? Нито намира никакви телефони/компютри, нито го засичат.
става като ида на discovery и оттам ги вижда, добавям телефона като favorite и после като се опитам
да пратя нещо просто избирам от списъка с любими телефона на който искам да пратя - работи без проблем.
Имам същия проблем инсталирах ibluenova през www.sinfuliphonerepo.com и нито ми показва иконката на bluetooth нито през device discovery ми намира gsm . Идеи ?
Iphone 3G(S) fw 4.0 jb
Iphone 3G(S) fw 4.0 jb
Iphone 4 16gb , iOS 4.1 , bb 02.10.04 , АТ&Т , JB
Да не си включвате блутута от настройките.За да работи програмата се пуска от нея
Знам , че bluetooth на телефона трябва да е изключен и въпреки това не работи ...
Iphone 4 16gb , iOS 4.1 , bb 02.10.04 , АТ&Т , JB
-
И при мен не работи и не си вкючвам от сетингс блутуута. Даже напвравих рестор и пак същото.
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
iBlueNova крашва на ios 4, нормално е да имате тези проблеми, дано скоро да я управят.
Че iBlueNova си крашва на 3.1.2 ,какво остава на 4.0 ... не вярвам да я оправят някога тая програма