Pimpy

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
lian

Pimpy

Мнение от lian »

Pimpy Version 1.4

Category: Photography
Updated:Aug 13, 2010
Current Version:1.4
1.4
19.7 MB
Languages:English, German, Italian, Japanese, Spanish
Seller:Aspectrum Ltd.
© Underplot Apps

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

iTunes Link
Последно промяна от lian на 24 Авг 2010, 21:02, променено общо 1 път.
stangen
Обратна връзка:

Re: Pimpy

Мнение от stangen »

Това е българска програма, не трябваше да я чупите . Един от авторите и пишеше тук , дори набираше бета тестери :)
Последно промяна от stangen на 25 Авг 2010, 09:30, променено общо 1 път.
GA-X48-DS5/Q9550/4GB DDR2/Sapphire 5850 1GB/ OS X 10.6.5
iPhone 3GS White 16 GB ФО iOS 4.2.1 Jailbroken.
Аватар
lian

Мнение от lian »

Модераторите както сметнат за добре,ако искат да е изтрият или да е оставят.

п.п Не всички могат да си позволят да си е купят,а който иска оригинала може да си е купи.
stangen
Обратна връзка:

Мнение от stangen »

Не ме разбирай погрешно , просто споделих като солидарност спрямо родното производство. Иначе се прекланям пред труда който полагаш ти и другите да ни зарадвате с тонове хубави (и платени) програми които едва ли ще си купим някога.
GA-X48-DS5/Q9550/4GB DDR2/Sapphire 5850 1GB/ OS X 10.6.5
iPhone 3GS White 16 GB ФО iOS 4.2.1 Jailbroken.
victor11

Мнение от victor11 »

stangen е прав. Махам линка за теглене. Такъв ще има, само ако сам авторът изрично пожелае това.
yabulka
Обратна връзка:

Мнение от yabulka »

Хаха :),

Благодаря на stangen и редакторите на форума! Аз съм пропуснал тази тема в края на август!

Наистина кофти е като разбереш, че приложението ти е вече по торентите :) Видях, че lian го публикува първи в някакъв торент, а след това го копираха на доста места! Като се има предвид, че той беше и между бета тестерите - много черни точки събра :)!

Честно казано, обаче, "счупените" копия играят и положителна роля за всеки един апп! Може би само на тези в топ25 да вредят! Защото ние се нуждаем от още много много повече "видимост"... а колкото повече хора ползват едно приложение, толкова по-добре.

Но сега ми е интересно, дали при пиратските копия ще мине ъпдейтът?! Който има - нека да сподели! Обещавам да не се сърдим :P.

Днес пуснахме ъпдейт на приложението, като сме добавили разни малки нещица (като френски език, заключване на снимката, галерия с примери, конкурс и други.) + 3 нови пакета с щампи - Хелуински щампи - тикви, вещици, духчета и много кръв! :)

Освен това, до понеделник ще е безплатно - така, че сваляйте докато е време ;)
Публикувай отговор