Twitter - problem

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
inferno

Twitter - problem

Мнение от inferno »

От няколко дни насам не мога да си влезна в Twitter-а през телефона.Дава ми постоянно да напиша никнейм и парола и след като ги въведа ми казва ,че едно от двете е грешно.Бях сигурен ,че са вярните , защото с тях влизам и през компютъра си.Реших да сменя паролата през компютъра с някоя по-лесна , но пак ми даде че не съвпадат никнейм и парола през телефона.Изтрих Twitter-а и опитах да ог дърпна пак през Апстора , но след като се опитах да въведа паролата на имейла , който ползвам от половин година за Апстора ( на един приятел регистрацията) ми даде "This Apple ID has been disabled for security reasons".Затова си изтеглих Twitter пак от Инстал0са , но проблема с паролата и никнейма си остана.Някой да знае от къде може да възниква този проблем и дали има начин пак да си тегля разни неща от Апстора , ако си направя моя регистрация и от къде става това?
Публикувай отговор