Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
накратко.. парола откриваща фабричните пароли на повечето рутери.. ако не са променени.. най-често това са рутери на фирми извън бг.. в Гърция, испания и Кипър работят перфектно.. директно показва паролата
версия 2.3 http://www.justmobilephone.com/wp-conte ... php?id=210
може да я изтеглите и от cydia..
като инсталирате програмата.. давате скан.. посочвате някоя прежа.. след това горе в десния ъгъл има tables.. дърпате ги на телефона или ги инсталирате от нета.. Накратко тази програма е с фабрични пароли за рутери Tomson.. но в новите таблици от 2010+ има и други като за линксус рутери.. Програмата върши перфектна работа из европа..
Пуууу яко...голяма работа е тази програма... всеки рутер които е на Томсон им намира кода и без проблем се свързва. Как по рано не намерих тъз програма, нямаше да плащам по 45 евро на тез гърци.
Някой ще ми отговори ли как да отстраня проблема? Файлът съм го поставил във /var/mobile/Documents, но програмката не го разпознава и иска да го тегли от нета?
Аз имам някво чувство ,че като натиснеш на tables ,то винаги ще дава 2те опции за качване на таблиците.Просто когато файла е на правилното място и избереш мрежа то ще ти даде ако има такива разбира се предполагаеми пароли за този рутер.
да оточня отново за тези които не са разбрали Колеги.. зависи къде сте и какви са рутерите.. това както съм написал е за фабрични томсон рутери.. най вече работещи в англия, испания и кипър и гърция де.. в бг.. е по рядко.. ако е фабричен рутера имаш вариант.. но ако е сменена паролата няма..