CopierciN - Copy & Paste
- johnnybravo
- Обратна връзка:
CopierciN - Copy & Paste
CopierciN е текстов редактор, с помощта на който можете да използвате така чаканата опция Copy & Paste. Сега я разучавам но първите ми впечатления са доста добри. Може да отворите e-mail, sms, note или regular file и да експортирате копираното към нови e-mail, sms, note или regular file.
п.п. Програмата е достъпна в Cydia, от сорсът на BiggBoss
п.п. Програмата е достъпна в Cydia, от сорсът на BiggBoss
- Grievous
- Обратна връзка:
Re: CopierciN - Copy & Paste
Вече я ползвам и аз оставам приятно изненадан.Супер е.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
E това е приложението
Е такова нещо чакахме. Нека сега хейтъра да се пази от мойте фрази защото не всяка песен ми е като тази...

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
За мен е леко безсмислено. Какъв е смисъла да отворя един текстов файл, да копирам квото има вътре и да го пейстна в нов текстов файл? Нали вече имам един? Същото и със смс-ите, мейлите...
Освен ако не искам да извадя части от текста. Тогава може. Но пак го имам записано на две места. Колко му е да отворя първия смс и да видя квот ми требе...
Работа би ми свършило примерно да си отворя мейл или смс или ноут, да копирам да речем линк, да затворя всичко, да си отворя Сафари и да пейстна линка в него. И обратното - копи линк от Сафари и пейст в нов таб или ноут или мейл.
Обаче няма такова нещо. Все още.
http://iphone.sleepers.net/moreinfo/CopieriN.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Освен ако не искам да извадя части от текста. Тогава може. Но пак го имам записано на две места. Колко му е да отворя първия смс и да видя квот ми требе...
Работа би ми свършило примерно да си отворя мейл или смс или ноут, да копирам да речем линк, да затворя всичко, да си отворя Сафари и да пейстна линка в него. И обратното - копи линк от Сафари и пейст в нов таб или ноут или мейл.
http://iphone.sleepers.net/moreinfo/CopieriN.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- iFlashFreak
Е те линковете са директно 'clickable', само ги докосваш и отваря сафаритоFil написа:За мен е леко безсмислено. Какъв е смисъла да отворя един текстов файл, да копирам квото има вътре и да го пейстна в нов текстов файл? Нали вече имам един? Същото и със смс-ите, мейлите...

Докато някой не успее да вгради опция копи/пейст в самия фърмуер, всякакви такива програми са безсмислени за мен. Защо да пиша нещо в програма, за да го пействам после в смс или бележка? Нали мога да го напиша направо в нея?
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Това много хубаво, ама ако искам обратното? Да си копирам нещо от някой сайт в Сафари и да си го пейстна някъде?iFlashFreak написа:Е те линковете са директно 'clickable', само ги докосваш и отваря сафарито
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Днес излезе нова версия с няколко нови и полезни функции. Вече можете да копиратe контакт и да го изпратите като SMS.

-
S 1.1.4 съм.В Cydia ми изписа че тряа си ъпгрейдна до 2.* за да мога да използвам приложенията.И ся ко?Вече никое приложение ли немога да си изтегля щом съм с 1.1.4 ?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Да! Инсталър-а вече никой не го поддържа и умря. А и там има само стари неща.
thoughts are the gun ... words are the bullets