iLog (MobileLog) - Програма за управление на разговори и СМС
- Grievous
- Обратна връзка:
Re: iLog - Програма за управление на разговорите и СМС
И тази става, но да е с по дьлги крака.
а как става кракването на мобайлЛог, съмнявам се крака от айЛог да става на новата..? давайте идеи и предложения защото вече се отчайвам с тази програмаLyubo_lvl написа:Малко по-нагоре колегата е казал вече:...потърси "mobilelog"cvalio написа:iLog is now MobileLog
PS. Ако все пак някой е виждал старите версии на iLog някъде може да сподели

3G 8Gb+HD 8Gb
- Grievous
- Обратна връзка:
Засега има само един начин, плащане и аз така направих. Цената е 7.49$ + 1.50$ такса превод което прави точно 8.99$. Да добавя само че при мен излизат балончета на пропуснати.

- Grievous
- Обратна връзка:
От днес MobileLog кракната и в соурсето на Xsellize.
- Razer
- Обратна връзка:
в краен случай... заслужава ли си сменянето... защото сега на iLog съм с "Calls 1831 (43H. 27Min. 53sec.)" и понякога след като ми е звъннал някой и му затворя, за да го набера аз и ми лагва... даже и изхвърля от приложението 

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
- johnnybravo
- Обратна връзка:
MobileLog 2.2 се появи в сорса на xSellize.
- Razer
- Обратна връзка:
след като го качих (изтрих си iLog-а) и после давам да замени Recent екрана и ми крашва.. и изхвърля от програмата...
респрингнах и се оправи... взех db-то от iLog-а, но ограничението на тая програма е само до 200 calls max
edit2: Опаа... тя била направена хитра... за да няма затормозяване за рефрешване на много Recents... и от самата програма се гласи колко да ти е макс-а на Recents обаче като влезеш после в самата програма си е неограничено
браво браво 
респрингнах и се оправи... взех db-то от iLog-а, но ограничението на тая програма е само до 200 calls max

edit2: Опаа... тя била направена хитра... за да няма затормозяване за рефрешване на много Recents... и от самата програма се гласи колко да ти е макс-а на Recents обаче като влезеш после в самата програма си е неограничено

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
- Razer
- Обратна връзка:
Добре де... как да изтрия скапания MobileLog и останките от iLog, защото ся като проведа разговор или пък направя нещо друго не ми се ъпдейтва списъка
а трябва да влеза в програмата и чак тогава се ъпдате-ва, ама в Recent нейска 
изтрих всичко от Сидия... от var/mobile/library изтрих папките с db-тата и на 2-те и пак като кача MobileLog ми излиза активирана и със запомнени настройки
... а пък и даже като дам да замести Recent скриин-а ми крашва...

изтрих всичко от Сидия... от var/mobile/library изтрих папките с db-тата и на 2-те и пак като кача MobileLog ми излиза активирана и със запомнени настройки

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Нещо си омазал преди да си инсталираш MobileLog, аз нямах iLog и си инсталирах направо MobileLog и всичко си работи нормално.
- Razer
- Обратна връзка:
именно... омазал съм се нещо... но не ми се иска да ресторвам... твърде много неща имам, които ми трябватjohnnybravo написа:Нещо си омазал преди да си инсталираш MobileLog, аз нямах iLog и си инсталирах направо MobileLog и всичко си работи нормално.

- Grievous
- Обратна връзка:
И аз съм така.johnnybravo написа:Нещо си омазал преди да си инсталираш MobileLog, аз нямах iLog и си инсталирах направо MobileLog и всичко си работи нормално.

- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
При мен проблема с опресняването също го има, но само от време на време. Въпросът е, че аз не съм слагал преди това iLog и MobileLog си ми е легален. Според мен е просто бъг.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

Засега нямам проблеми с MobileLog, въпреки че използвах допреди малко iLog. (и двете кракнати)
Още не мога да преценя дали имам проблем с опресняването .
iPhone 4 unl. 8GB FW4.3.1; iPhone 8GB FW3.1.3
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Да си направим сверка на Firmware, аз съм с 2.2 

и аз съм така - работи си нормално. Опресняването зависи от това колко е настройката в Records in Recentstenchoto написа:Засега нямам проблеми с MobileLog, въпреки че използвах допреди малко iLog. (и двете кракнати)
пробвах от 20 до 200 ( и в момента го оставих на 200 ) записа - не забелязах някаква съществена разлика.
А да .... и аз съм все още на 2.2

Последно промяна от cvalio на 10 Фев 2009, 23:05, променено общо 1 път.
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Аз съм пробвал с 50 и с 200 записа в Recents. С 2.2 съм все още.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

С FW 2.2 съм, имах инсталирана iLog. Деинсталирах я, сложих MobileLog 2.2 (и двете от xsellize), замених Recents на телефона и установих, че не ги опреснява. Също така и не поставя маркер за пропуснати обаждания върху иконата на Phone. Възможно е да са останали следи от iLog някъде в телефона, макар да не намерих такива. Нямаше проблеми с деинсталацията на старата и инсталацията на новата програма.
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
- Razer
- Обратна връзка:
тая пумия ми прецака всичко... първо заради нея целия детабейс изтрих... след това РЕСТОРНАХ СКАПАНИЯ ТЕЛ.... после сет ас ню.... и накрая пак няма опресняване... е благодаря за програмата... сега никъде няма iLog .... iSpazio също няма за Clippy ....
трябва всеки път да респрингвам ....

За съжаление през повечето време имам проблем с опресняването. FW2.2
Ох, прецакахме се! С iLog нямах проблеми.
Ох, прецакахме се! С iLog нямах проблеми.
Последно промяна от tenchoto на 11 Фев 2009, 01:10, променено общо 1 път.
iPhone 4 unl. 8GB FW4.3.1; iPhone 8GB FW3.1.3
искам да попитам след като си бях сложил ilog триал версията програмката се включваше направо като вляза в телефон. Сега като сложих пълната версия трябва да отворя програмата, а не телефона. Като вляза в телефон си е със стандартните функции. А аз искам като вляза в телефон програмката да си работи. Дали нещо не съм направил като хората или нещо трябва да се настрой.
Apple iPhone 3G 16GB Black v3.0 Unlocked
- Grievous
- Обратна връзка:
Ами аз сьм с 2.2.1 и програмката ми е активна и през телефона. Значи влизам в Phone и на Recents ми отваря директно MobileLog.
п.п. qnbibi потьрси си адвокат за подписа ти. Авторски права братлак.

п.п. qnbibi потьрси си адвокат за подписа ти. Авторски права братлак.

- Grievous
- Обратна връзка:
Clippy е достьпна в Cydia. Теглете.Razer написа: .... iSpazio също няма за Clippy ....трябва всеки път да респрингвам ....
Още с излизането на ILog си я купих, качих фирмуера 2 пъти , сега я изтрих и сложих Mobile Log .
Досега проблеми не съм имал и съм супер доволен от програмата. Даже е едно от първите неща които слагам след рестор или ъпдейт.
п.п. MobileLog са оправени някои дребни неща и работи по-бързо.
Досега проблеми не съм имал и съм супер доволен от програмата. Даже е едно от първите неща които слагам след рестор или ъпдейт.
п.п. MobileLog са оправени някои дребни неща и работи по-бързо.
MobileLog, аз нямах iLog и си инсталирах направо MobileLog и всичко си работи нормално.Всичко е ОК.2.2
Кое работи, като трябва да респрингваш, че да ти опресни списъка с обаждания. Пфу 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!