Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
VERSION:
v 1.6
* Awesome new look, completely redesigned Download Manager
* Full sharing feature for twitter, Email and SMS
* Insanely awesome swipe gesture to reveal the option bar, with cool animations
* Reload Cache is back for troubleshooting
* New 'Open In' feature for downloaded media
* Adapted for new URL loading mechanism of m.youtube.com which fixes all the known bugs (video downloads will work again, back/forward arrows will enable again, URL will be displayed correctly)
* Overall smoother interface, and less memory usage
* Removed size limit from 'Send via Email' option
* Better download management, less errors, less processing time needed.
* Completely new Ad blocker, which is 10 times more intelligent and can't be bypassed!
* Other minor changes
Имам проблем с тегленето на mp3. Ползвам последната версия на протуб за айпад и когато се опитам да изтегля мп3 файл ми дава грешка. На какво се дължи това и как да го оправя?
Някои има ли идея как може да се решат проблемите с програмата при мен дава някакъв ерор и код и даже не мога да ги свалям пробвах 2 версии и едно и също? или да дадете някаква алтернативна програма на тази?
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
Soze написа:Защо се напъваш като не разбираш въпроса !!!
Не вижда клиповете които е сложил там прехвърлени от друго място. Тоест клипове които не са свалени с ProTube не ги вижда от ProTube.
Има ли вече решение на този проблем? Ако за ProTube няма, то можете ли да ми кажете как, до коя директория и с коя програма мога да прехвърлям видео през SSH към iPhone 4, 5.1.1?
Здравейте ползвах си с кеф програмката, но ми се наложи да си рефрешна телефона и сега си я качих пак, но установявам,че допълнителната програма "bridge" която е необходима за да ги качва направо в музикалната билютека е станала платена.Някой да има решение за това?
Благодаря.