Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Прецака ми автоматичното гасене на локскрийна - когато телефонът е заключен, като натисна бутон и светва за малко за да видя часа и температурата и след малко изгасва, а като сложих Supreme Preferences и вече не искаше да се гаси сам и си оставаше да свети (и да хаби батерия безсмислено) докато не го угася аз. Сигурно има някоя настройка за тази цел, но не ми се ровеше толкоз. Махнах го Supreme Preferences защото и без туй не гоползвах за нищо.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аве и при мене е същото с гасенете на екрана но ... преживява се, гася си го. Но страшно много ми помогна с настроиките на 3G.
Сега лъжа оператора си че е USB модем и съм с план за ПЦ. Яко неограничен трафик през MyWi. Е само дето не мога да звъня от него но за това имам и алкател.
Ако не ви угасва локскрийна, влзете: Settings>SP 3.0>Mobile Substrate>Dim Lock Screen in и го направете Never , излезте заключете отключете.
Влезте пак там и го направете 5 секунди.
Здравейте, омазах тотално телефона с тази програма и не мога да се оправя. тел е 3г ios 4.2.1
та инсталирах supreme preferences 3.0 активирах го от winterboard след което освен иконата на сетингите нищо друго не се промени. нямам допълнителни менюта, а напротив като вляза в звуците например и ме изхвърля. деактивирах го от witerboard но дисплея не се гаси освен ръчно с бутона. Какъв може да е проблема че да не тръгва изобщо и как да си направя дисплея да гасне автоматично
След много отчаиващи опити да залича последиците от програмата, (по бавен телефон и гасене на екрана) аз лично прибегнах до краини мерки. Рестор !
Иначе един приятел си му работи уж добре според него на 3G_то с FW 3.1.2