Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Искам само да поясня, че ако ползвате LockInfo е добре да сте изключили Slider-а в General опциите на приложението, иначе няма да можете да ползвате Move LockScreen To Unlock. Също така активната зона е тази, която е извън LockInfo plugin-а, т.е. мястото, което не е заето от LockInfo.
subzer0 написа:Искам само да поясня, че ако ползвате LockInfo е добре да сте изключили Slider-а в General опциите на приложението, иначе няма да можете да ползвате Move LockScreen To Unlock. Също така активната зона е тази, която е извън LockInfo plugin-а, т.е. мястото, което не е заето от LockInfo.
напротив ! на мен не ми е изключен Slider-а и си ми работи приложението,даже при инсталирането има предупреждение да не се маха слайдера докато не се научиш как да използваш приложението
Quidquid vides, currit cum tempore
iPhone 3G 16GB white iPad 2 32GB WiFi Macbook Pro 13"
Програмката си бачка ...поне при мен. Аз дори си я купих, защото се надявах с последния ъпдейт преместването на LockScreen да е от сорта на прелистване...все едно прелиствате страница. Както и да е ..Може би в следващите версии да се появи нещо такова. За съжаление обаче ако ви е включен Passcode Lock ще имате известни проблеми т.е. - премествате LockScreen-а за да отключите , но телефона си остава заключен. На всичкото отгоре дори не се появява празните квадратчета и клавиатурата за въвеждане на passcod-a. В крайна сметка springboard-а не е активен, което си е доста дразнещо. Така че сами решавате кое от двете ще ползвате. Дано проблема е само при мен !!!