AroundMе

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
petar83

AroundMе

Мнение от petar83 »

Здравейте,
Днес си инсталирах програмката AroundMe (безплатно от Appstore). Дава възможност през WiFi да се ориентирате за важни обекти в близост - бензиностанции, ресторанти, хотели, кина и др. Програмката първо намира местоположението на потребителя и след това в зависимост от избрания обект дава информация за името му, разстояние до него, има възможност да се покаже и карта. На мен лично ми хареса, точно открива и позицията на потребителя в момента, и разстоянието до съответния търсен обект.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
ChEf

Re: AroundMе

Мнение от ChEf »

Здравей! От каде си? На мен в Бургас други програми (като спот ме) ми дават 2-3-4 км разлика.Тази не е ли така? Дали е от картите на градовете, или е от програмата?
Ай Ем БуЛгАрЧе!!!
petar83

Мнение от petar83 »

Ами в момента съм в София. Пробвах самата програмка в Мола и като цъкнах най-близко кино ми даде именно киното в мола с разстояние 30 ярда :) (все още не съм разучил дали може разстоянието да се мери в метри и километри - при мен сега е с ярдове и мили)
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Аватар
Nikolay
Обратна връзка:

Мнение от Nikolay »

Имам програмата инсталирана от доста време и мога да кажа, че в някои случаи е точна, в други - не. Но като цяло много ми харесва програмката. :)
Аватар
fizo

Мнение от fizo »

свалих я утре като я пробвам ще пиша :)
Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user :(
Аватар
fizo

Мнение от fizo »

ми горе долу става не е лоша, само неразбрах къде се намирам. Мислех, че самата програма може да ме локира, но никъде не ме показва на карта. Пробвах я в Бизнес парка в младост и ми дава, че най-близкото кино е в мол ъф софия, а арената ми е един х.. Както и да е все пак има полезна информация.
Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user :(
Аватар
ivaylodj
Обратна връзка:

Мнение от ivaylodj »

И аз я пробвах, но вече е в киреча. За Варна - никакъв смисъл да се ползва към момента (POI ДБ/то е толкова малко и НЕактуално, че се обезмисля напълно) .

ПС: Естествено, който му харесва (за Варна де) да си я ползва ако намира смисъл.
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
Публикувай отговор