МОЛЯ help отностно интернет доставчик в София

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
BenJi

МОЛЯ help отностно интернет доставчик в София

Мнение от BenJi »

Хай на всички които са решили да си губят времето в тази тема ;P ...
Та тази година ще съм студент в София с един френд и искаме да си прекараме нет в скоро време.
Проблема е, че жиеем на няк'во странно място и Megalan нямат покритие там :-/ . Звънях, питах, говорих ... жената ми каза скоро да не се надявам o:| .
Понеже не сме родом от София и си нямам грам идея кои са добрите интернет доставчици, реших да се обърна към вас. Пиша само в този и още един форум ... и нямам голям избор :-B .
Така, че който е от София и може да помогне ... нека го направи моля :P
Ето къде ще живеем:

Изображение

ул. Евлия Челеби ж-к Селект ... ?:-/

Та, както виждате ние сме чак долу и NBU е доста над нас ... а със стрелка съм показал къде СВЪРШВА покритието на Megalan ... там горе има малко синичко. Та къде сме ние чак долу ... къде са те L-) .

И така де ... ако можете да предложите добър интернет доставчик който има покритие там където ние ще живеем ... ще съм ви страшно благодарен =)) .
Аватар
housemd70

Re: МОЛЯ help отностно интернет доставчик в София

Мнение от housemd70 »

Хей :) Да ме вземат мътните, ако знаех за такъв квартал! София е на път да се превърне в Рио братче!
Търсете Speedy Net и Spectrum Net. Това са два от големите доставчици и би трябвало да покриват периметърът около НБУ. Аз съм клиент на първите и мнението ми за тях е бетон! Дано извадите късмет!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
BenJi

Мнение от BenJi »

Амиии ние уж сме в Овча Купел I ... o_O
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Спиди имат офис там ... звъннете им!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
BenJi

Мнение от BenJi »

Утре ще го направя ... на картата видях, че главният им офис е на 5 мин от нашата квартира така, че ... много ти благодаря O:8 !
Аватар
anedko

Мнение от anedko »

housemd70 написа:Спиди имат офис там ... звъннете им!
Най пробития нет в СОФИЯ!
Приятелката ми е на него! ВАЛИ ЛИ ДЪЖД ИМА ЛИ ГРАМОТЕВИЦИ ИНТЕРНЕТ НЯМА !
ПОДДРЪЖКАТА ПОД СЯКВА КРИТИКА ДОКАТО НЕ ДИГНЕШ СКАНДАЛ ИНТЕРНЕТ НЯМАШ!

Чичо ми също е на Спиди и знаете ли какво са му дали у тях да седи?
Нещо като захранване което постоянно трябва да работи сложили са го до компютъра за да има целия район около него интернет това ИНТЕРНЕТ ФИРМА ЛИ Е? К'ВА Е ТАЯ ИЗЛАГАЦИЯ?!?!

Ето това е интернет ЗА МЕН ! http://www.spnet.net/
iPhone 3G 8GB Firmware 4.2.1
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Както и да е. Аз съм сериозен човек, празни приказки не плямпам и в глупави спорове нямам заинтересованост да участвам! От 2008 г. съм им абонат и съм нямал нет всичко на всичко 2 пъти. Единият път поради кражба на кабели, вторият поради токов удар ... факти, поради които ги препоръчах, а пича сам ще си прецени дали го устройва. Точка по въпроса!!!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
anedko

Мнение от anedko »

като каза токов удар... да и приятелката ми имаше токов удар и се оказа, че лан картата е изгоряла? К'ва е тая простотия? Как ще и гори лан картата? Как при Megalan Или при мен MrejaNet Или SpectrumNet както и Opticom не съм чул Lan карта да е изгоряла? Мани го тоя интернет аз ти казвам ;) ИЗЛАГАЦИЯ ! И к'во ще ти разкажа случката!
Идва след 4 ДЕНА вече КАРАНЕ по телефона идват двама дето нищо не разбират в дома на приятелката ми и к'во? Пускат нек'в лаптоп и ми разправя тоя " тоя лаптоп е на 10 години " к'во ме боли ? после ми вика " ние много съжаляваме, но е изгоряла лан картата, а в момента не разплагаме с лан карти за да ви я сменим ще трябва да си купите нова " също така " ами да то като гръмне 2-3 пъти до сървъра ни винаги така става затова няма интернет при бури " ИЗЛАГАЦИЯ !
Квартала е МЛАДОСТ 1.
А тая излагация с т'ва захранване за целия квартал което е в чичо ми, става въпрос за кв. Редута.
Отивам аз в чичо ми ( тъкмо си беше пуснал интернет )
Викам к'во е тва? и той ми вика Ми от интернета ме помолиха да го сложат АХАХХА ИЗЛАГАЦИЯ БЕ ! ПЪЛНА !

АХАХА Забравих да ви споделя, че накрая ми вика единия
" КАТО ИМА БУРЯ ИЗКЛЮЧВАЙТЕ КАБЕЛА ДА НЯМА ПРОБЛЕМИ ПАК. "
ХАХАХАХАХХА o_O o_O o_O
iPhone 3G 8GB Firmware 4.2.1
Аватар
BenJi

Мнение от BenJi »

Ааами на Speedy няма к'во да им звъня, защото централния им офис е близо до квартирата следователно покритие има ... звънна на Spectrum които в случея са по-ефтини надеждни СПОРЕД коментарите в темата ... ноо те нямат покритие там ...

Квартала ни се казва К А Р П У З И Ц А ... не било оФча купел 1 ... май май ще сме на Speedy ... обаче ако ми спре нета докато вали ще ги изколя :D
Публикувай отговор