jailbreak - има ли смисъл?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
r1der

jailbreak - има ли смисъл?

Мнение от r1der »

Здравейте,
Това е един въпрос на който немога да си отговоря от известно време. Имал съм айфон 4,5,6 и сега 7. Четвърта и пета серия не си ги представях без джайлбрейк но след 6та серия доста промениха софтуера и според мен се обезсмисли сами джейл. Та някой който е по наясно би ли обяснил в момента какви са предимствата на джейла и има ли смисъл да се прави на телефон със софтуер 10.2.
iPhone 4 iOS 5.1.1 Заключен към М-Тел. SIM - М-Тел.
KurtiMakarov

Re: jailbreak - има ли смисъл?

Мнение от KurtiMakarov »

Аз също съм минал през всички модели.До iPhone 4 ползвах,но след това.......
А от доста време няма качестван джейл,не работят всички приложения,джейла е тетъред и още много причини да не го правиш.А основната причина за мен,да не правя джейл е рестора.Не съм правил рестор от iPhone 4,от премахването на последния джейл,а съм сменил доста апарати.

И аз съм много любопитен има ли смисъл от джейл,и ако има в какво се състои той?
И моля без стандартния отговор "iFile",повечето user-и дори не знаят основни функций на програмата,да не говорим за файловата система.
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Самия въпрос: има ли смисъл аз да направя нещо? - е безсмислен. Всичко е въпрос на личен избор. Аз не виждам смисъл в брака, но много хора все още го правят. Джейлбрейка не е задължителен, а по-желание! А желанието си е ваше лично. ;)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
centur

Мнение от centur »

Преди време съм jailbreak-вал 3GS - 4S, но не мои телефони, а на познати с такива, но винаги предпочитам untethered, защото ставаш независим от PC наоколо, ако ти падне батерията и нямаш зарядно в момента.
Вече за Cydia и кракните програми са си предимство, но аз си ги плащам тези програми, които ми трябват и ползвам така, че ми е все тая има ли jailbreak или не.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Хванах последния влак и свалих служебния 5S нa 10.2, обаче нищо за сега от този джейл не ми трябва, баси. Чакам Call Recorder. А иначе съм върл фен на джейла.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор