Apple Wireless Keyboard + Windows?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
apodjeki

Apple Wireless Keyboard + Windows?

Мнение от apodjeki »

Търся някой да ми помогне да свържа една епълска безжична клавиатура с пц-то ми, знам, че е възможно, но имам някои затруднения. Взех си блутут и успява да я открие но сигурно като тръгне да продължи със свързването и натисна ENTER на епълската клавиатура се появява едно прозорче за секунда, а на него пише някаква парола(всеки път като се появи е различна) и да натисна тези копчета от епълската клавиатура и да натисна ENTER, но не се получава. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарен!

п.п. Блутута не е с Blusoleil софтуера.
apodjeki

Re: Apple Wireless Keyboard + Windows?

Мнение от apodjeki »

Ми подкарах си я клавиатурата просто нямам думи колко кефи тва епълско чадо, естествено някой специални бутони не работят, но ще се поразровя и за това, ако някой го интересува да пита :D
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

И как успя да я подкараш?
Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
menabg

Мнение от menabg »

намери си drivers и всичките ти коп4ета ще работят :)
saphire

Мнение от saphire »

Съжалявам че подновявам темата но много ме мъчи и мен тоя въпрос. Същото : натискам Enter и излиат пароли различни, клавиатурата не функционира. Имам и Mighty mouse wireless и тя неще. Нямам драйвери за тея машинки, но едва ли е нужен. Според мен трябва да си ги разпознае сам Win-a. Под Vista не се налага нищо да слагам (драйвери).

Моля ако си решил проблема си наистина да ми пишеш как е станало, че ме мъчи.

Благодаря.
Аватар
zzevs

Мнение от zzevs »

Братле, преди време се бях навил и аз да си купувам мишка и клавиатура от Apple, и се чудех как става номера с разпознаването....таааа драснах маил на модовете от онлайн магазина на Apple в българия и те ми обясниха наи-подробно
предлагам ти и ти да им пишеш ;)
HTC Touch Viva, мечтаещ за iPhone 3GS
Публикувай отговор