Грамотност

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...

Кой е виновен за неграмотността на подрастващите?

Родителите
40
25%
Учителите
26
16%
Интернет
29
18%
Телевизията
18
11%
Бягането от училище
27
17%
Тревата
16
10%
К'ъв проблем бе?Няма такова нещо!!!
4
3%

Общо гласове: 160

Аватар
shtobe

Re: Грамотност

Мнение от shtobe »

Anares написа:shtobe, Не се прави на толкова скромен! Като гледам правописа ти е доста по-добър от този на маса "интелектуалци", които не са напускали България. И в крайна сметка самия факт, че осъзнаваш съществуването на проблема, вече говори много. Защото други биха си казали "Голяма работа! Английският е по-важен - цял свят говори на английски! На български говорят само някакви си 7 млн. българи". Да за съжаление съм чувал и такива!
И знаете ли кое е срамно? Случи ми се преди време. В компанията в която работя имаше много чужденци. Като се срещнем по коридорите, чужденците казваха по едно завалено "сдравей". Нашите "българчета" казваха "Hi". Просто ми идваше да убия някого!
Хахаха....мерси много! И както казах, осъзнал съм проблема и ще по работя над него! :P

Жалко че има хора които пренебрегват собствения си език! Но още по зле е хора които са израстнали в други държави и дори не могат да говорият родният си език. Сестра ми е на половин гъркиния, на половин българка и въпреки че живее в Гърция майка ми я отглежда така че да научи и двата езика! А малката е само на 8 години и учи и английски от 2. Ако на мен ми е каша в главата с 3 езика, то какво ли е на нея! :D :D :D
iphone 3g 8GB - 2.2
Публикувай отговор