Off
И аз да се изкажа по темата, ако позволите. Предварително моля да няма засегнати и да бъда извинен за личното ми мнение което е следното:
За съжаление чак сега имах възможността да видя направеното ревю, след като видях реклама за него и в още 2 форума за новини.
Искам да ви кажа, ча не бях гледал по-зле направено ревю за какъвто и да е продукт, а за продукт на apple просто е безумно.
1-во. Ако бях собственик на сайта бих уволнил всички, защото това е сайт за продажба на телефони предимно и направата на такова ревю срива тотално имиджа. (И това е сайт за продажба на телефони! Да бе да, аз по-добре ще карам трамвай без да знам как)
2-ро. Ако трябваше да избирам телефон сега и гледам ревюто повярвайте ми никога не бих си купил iPhone та ако ще да ми го подарят не бих го взел.
3-то. Функциите и работата на телефона не се свеждат до GPS-a и 3G само.
4-то. Като човек занимаващ се с технологии, това което показахте като ревю ще ме накара дори да не посещавам толкова некомпетентен сайт. (Сега си лепнахте име за некомпетентност на целия сайт с това ревю, а принципно не би трябвало да е така)
5-то. Добрата реклама, мениджмънт и добро управление на ресурси продава, а не 10 минутно ревю в което дори и не разбрах, че трябва да е такова за 3G. Само разбрах, че някой дал на някого нещо да подържи в ръцете си. Ако дори само бяхте направили една добра реклама (та ако ще лайно да продавате), а аз не разбирах нищо от телефони бих си купил 3 само заради рекламата. Дори и сайта да си бяхте рекламирали колко добре се вижда на новия "по-топъл" дисплей на телефона пак бих си купил "лайното".
6-то. Бих оправдал подобно нещо само ако нямаше прекалено многото налична информация за въпросния продукт и то на Български и хората от сайта (да не им правя повече реклама) не знаеха за iphone-bulgaria.com!!!
Извинявам се отново за това, че мнението ми е такова и със сигурност зам засегнал нечии интереси.