Хайде и аз да се включа
Скромния ми опит, имам книжка от половин година
Съм карал VW TOUAREG V6, AUDI Q7 3TDI, PORSCHE CAYENNE GTS, VOLVO CX90, BMW 745i, VW Passat CC, VW Passat, BMW X6.
Понеже споменахме Х6 където исках да си взимам.
Да колата ме кефи като дизайн

Но като направя овервиел - са повече от +
Ето някой който аз открих.
-
4 местна е и откровенно казано когато някой с височина 180-190 седне от зад няма да му е комфортно.
Видимостта през огледалото за обратно виждане е отвратителна ( почти никаква )
Вози твърди
Ако не си вземеш 50и, едва ли би могъл и да кажеш че е бърза и ускорява бързо. Лично моя пасат който е на пловина на конете и е къде по пъргав. ( на пловина е и на кулограмите, но все пак. )
Цената разбира се. Като еквивалент на цена можеш да вземеш АУДИ КЮ 7.
Отностно Кайена мога да кажа само че е една страхотна машина но просто не ме кефи толкова на външен вид и цена.
Волвото си е камион.
Тоарега е супер. Ако някой иска Кайен но не може да си го позволи, Тоарег е отличен еквивалент. Да не казвам дори че имат една и съща основа.
БМВ 7 - най меката возия която съм пробвал, отлично ускорение. нечовешки разход. Пасатите ЦЦ и нормалния

са едно към едно с разликата че ЦЦ то е по гъзарско и по некомфортно от вътре.
И накрая моя фавурит

Бяло АУДИ КЮ 7 _ за мен лично от джип класите това е най - доброто , като цена и возия и екстри. ( още не съм карал ГЛ на мерцедес ) и това ми е плана лятото да си взема КЮ7.
Между другото ........ Новия двигател на КЮ - В12 който е 500 коня, скрива шапката на БМВ Х6- 50и. И като коне, и като лукс, и като визия, и като разход........ 500 коня дава 20/100 разход.