Колко часа ви кара батерията на iPhone?
Re: Колко часа ви кара батерията на iPhone?
Най-вероятно ти е дефектна батерията. Аз имам минимум 2.5 часа разговори да ден и ми изкарва поне 2 дни. Но все пак много зависи колко говориш и браузваш.
Без нищо да правя даже- пълен standby.. Ето дори тая вечер го оставям с 50% батерия, ставам след 6 часа и вече е на Low под 10%.. което е абсурдно... Аз за тва винаги си го спирам вечер...
ps auwwx в терминала през пути (putty, а не женско пути) и гледате какви процеси имате... тези с проблемите с батерията явно имат нещо лошо инсталирано.
Мии нз стандартните неща имам уж.. телефона така си прави още от както го купих без да съм инсталирал разни ралти.. даже ссх-то го изтрих щот не го ползвам, нямам wi-fi, но и преди спряно от боспрефс пак се същото.. Иначе тва нищо не ми говори което си обеснил 
Аз още в началото питах из темите ама никой не ме удостои с внимание та така си карам..

Аз още в началото питах из темите ама никой не ме удостои с внимание та така си карам..
Направи рестор до 1.1.4. и после отключи с Зифоун. Ако и това не помогне - нова батерия.
Ъх.. ся тряа да чета начи да разучавам как става това
Някакви други предложения
Иначе доста шит-- нова батерия като така си е купен -.-#

Някакви други предложения

Иначе доста шит-- нова батерия като така си е купен -.-#
От рестор по-лесно няма. Отнема няколко минути и 2-3 клика с мишката.
Дае ама ми се затрива всичко?
Няма пълно щастие. Ще си ги качиш пак за максимум 1 час.
За мен пълното щастие е ядинье, пиинье и некоя згодна жЕница 

iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Абе я посъветвайте...
Как по дяволите батерията ми на Айпод тър 2нд ген 32гб пада след само 4.5 часа слушане на музика? Някакъв съвет как да й удължа живота? Пробвах да я изпразня докрай и да заредя, но ми се струва, че няма много голямо подобрение.
Как по дяволите батерията ми на Айпод тър 2нд ген 32гб пада след само 4.5 часа слушане на музика? Някакъв съвет как да й удължа живота? Пробвах да я изпразня докрай и да заредя, но ми се струва, че няма много голямо подобрение.
Понеже гледам че някой е върнал темата в Циркулация ще се изкажа по въпроса за това , колко държи батерията и начина на зареждане 
За това колко държи ако съдя по себе си и това колко го ползвам даже се чудя как издържа до края на деня
Относно зарежданеето , дали през УСБ или през оригиналното зарядно разлика би трябвало да има единствено ако когато сте си купували компютър сте се скрънзили за някой лев за качествено захранване , защото едно е Fortron Epsilon 600W от 180лв друго е JNC 400W (на етикетче)
Тук мога да се обоснова със личен пример:
Преди да сложа въпросния Епсилон имах куцо захранване но не чак толкова куцо като описаното по горе JNC просто защото в Мост нямаше в момента наличен Епсилон , та ми се наложи да карам малко с обикновенно захранване. Тогава още не бях разбрал че Айфона е голяма работа и единсвеното по което можех да си вадя горните изводи е зареждането на батериите в зарядното/предавател за мишката ми А4 .
Слагам аз прясно заредени батерии в плъхока и влизам малко да разпусна на Крайсис и забелязвам че по времето в което компа яко зарежда индикацията на зарядното така избледнява че все едно батериите заредени и така през повечето време докато компютъра е под товар .
Батериите не са ме изкарвали повече от 3 дена въпреки че индикацията за зареждане е угаснала напълно , следователно и зареждането е приключило .
Със слагането на хубавто захранване нещата придобиха пълен обрат и батериите едно че се зареждат по бързо второ че издържат по седмица .
Видях и програмката която посочвате за измерването на зареждането на батерията и ще я пробвам да видя какво ще покаже и до колко съм прав в твърденията си
...........

За това колко държи ако съдя по себе си и това колко го ползвам даже се чудя как издържа до края на деня

Относно зарежданеето , дали през УСБ или през оригиналното зарядно разлика би трябвало да има единствено ако когато сте си купували компютър сте се скрънзили за някой лев за качествено захранване , защото едно е Fortron Epsilon 600W от 180лв друго е JNC 400W (на етикетче)

Тук мога да се обоснова със личен пример:
Преди да сложа въпросния Епсилон имах куцо захранване но не чак толкова куцо като описаното по горе JNC просто защото в Мост нямаше в момента наличен Епсилон , та ми се наложи да карам малко с обикновенно захранване. Тогава още не бях разбрал че Айфона е голяма работа и единсвеното по което можех да си вадя горните изводи е зареждането на батериите в зарядното/предавател за мишката ми А4 .
Слагам аз прясно заредени батерии в плъхока и влизам малко да разпусна на Крайсис и забелязвам че по времето в което компа яко зарежда индикацията на зарядното така избледнява че все едно батериите заредени и така през повечето време докато компютъра е под товар .
Батериите не са ме изкарвали повече от 3 дена въпреки че индикацията за зареждане е угаснала напълно , следователно и зареждането е приключило .
Със слагането на хубавто захранване нещата придобиха пълен обрат и батериите едно че се зареждат по бързо второ че издържат по седмица .
Видях и програмката която посочвате за измерването на зареждането на батерията и ще я пробвам да видя какво ще покаже и до колко съм прав в твърденията си

iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Ами не си прав в твърденията си. Просто ампеража на USB е по-нисък и няма достатъчно тяга. При всички положения има разлика дали го зареждаш от мрежата или компютъра. Иначе относно захранванията си прав, но не си мисли, че Fortron е голямата работа. Просто добро захранване в средния клас, но поне си отговаря на спецификациите. За нормални компютърни системи е перфектно.
Аз май му намерих цаката на моя айпод. Изключих му equalizer-а, който бях пуснал на режим Rock и сега ми свири вече 5 часа без прекъсване без да е мръднал индикатора на батерията от максимума.
Направо не мога да повярвам, че тази функция може да смуче толкова мн от батерията... 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Мдаа, смуче. То преди време беше писано за това нещо. Въпреки всичко аз си държа еквалайзера вкл.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Само от любопитство, на кое си си нагласил да ти седи?Adamov написа:Мдаа, смуче. То преди време беше писано за това нещо. Въпреки всичко аз си държа еквалайзера вкл.
May The Force be with You!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Рок.
thoughts are the gun ... words are the bullets

Location Service On
Wi-Fi 1h
И малко игри.
@lian - каква е тая батерия, бре?!?
Я кажи, какво имаш от Cydia.
Ето моя при:
3G - OFF
Wi-Fi - Предимно за това използвам телефона
EDGE - OFF
Locations - OFF
Push - OFF
Bluetooth - OFF
SSH - OFF
5-10мин. разговори на ден

Я кажи, какво имаш от Cydia.
Ето моя при:
3G - OFF
EDGE - OFF
Locations - OFF
Push - OFF
Bluetooth - OFF
SSH - OFF

iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Батерията си е съвсем нормална,а от Cydia имам iFile,iPhonetic,Make it Mine и Winterboard.
-
- supporter

3g- OFF
EDGE-OFF
Locations-OFF
Push-OFF
Bluetooth-OFF
Телофона е използван предимно за wi-fi(околко 2 часа общо),малко разговори, игри, малко maps и околко 10 снимки съм изпратил през iBlueNova.Постоянно ми е в ръката.Нямам инсталиран SBSettings или bossprefs.Ето приложенията ми -Cycorder, Battery, iSystem info, skype, WeDict Pro, qik video, PS, iBluenova, iFile, iSteam, R.racing, 2XL SX LITE, FIFA 2010, NFS SHIFT.WinterBoard и MM- тях съм ги качил само за логото на оператора.След като направих скина махнах WinterBoard и Make it Mine ще видя как се държи сега.
Добре ли е?
Предлагам всеки един да добави своя рекорд

Последно промяна от playboyko_ на 13 Мар 2010, 14:53, променено общо 1 път.
По предложението на моя приятел playboyko_(който е голям Пич на малко години) се включвам в състезанието:

Хайде да ви видя сега!

Хайде да ви видя сега!

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Имам още много боб да ям, докато достигна твоя рекорд, Гога
3G - OFF
EDGE - OFF
Locations - OFF
Push - OFF
Bluetooth - OFF
SSH - OFF(само за 5мин на ден включено)
YouTube клипчета - 25 - 30мин.

3G - OFF