Създадоха най-добрата реплика на iPhone 4
Re: Създадоха най-добрата реплика на iPhone 4
хах, какво им се чудиш, хората пари искат 

- naso_95402
- Обратна връзка:
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
-
- Обратна връзка:
Трагизъм...Java..циклеж...е ако някой го сбърка с оригинала си го заслужава...
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
- insomnia10
Леле тоя телефон ако го пуснат на пазара измамниците ше щтракат с пръсти
Естествено ,че няма да го пуснат официално,после от къде пари за съдебни дела...

Естествено ,че няма да го пуснат официално,после от къде пари за съдебни дела...
На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях
На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях
що пък да не го пуснат офицялно - няма ли начин да се води пак като аифон но например с друг лиценз на друга фирма (естествено и името да е малко по различно) ?
би трябвало да може ... луди китайци пак казвам..... евала

- naso_95402
- Обратна връзка:
e той е на пазара вече...срещу 245 лева 

Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
-
Дали е същия?Че на клипчето в тоя магазин в БГ не прилича на Gooapple,a е некъв Privilleg и няма Android.
Видео клипчето е измама, не се притеснявайте. Телефона който разцъкват през цялото време си е точно айфон 4, накрая като слагат репликата е 100% еднаква на външен вид, но 100% не е с ios и реално ще е боза, както всички други реплики!
И аз като го видях си помислих, че наистина е iPhone 4. Според мен на клипа си разцъкват на 4-ка, а само водят телефона реплика. Доста лесен и хитър начин да спечелят пари чрез най-добрата "реплика" на iPhone. 

-
- Обратна връзка:
Глупости си говорите,не виждате ли Java-та...телефонът цикли при смяната на страниците в менюто...добра реплика другият път.georgi190 написа:И аз като го видях си помислих, че наистина е iPhone 4. Според мен на клипа си разцъкват на 4-ка, а само водят телефона реплика. Доста лесен и хитър начин да спечелят пари чрез най-добрата "реплика" на iPhone.
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
Точно това щях да кажа и аз! Не виждате ли,че този телефон яко лаги! Аз имам 4-ка и мога да ви кажа че...този с това лагене е далече от истинската 4-ка!
Хах на тва Angry Birds варви,даже ТИЧА процесор има 100% ама тва ако ми го подарат за коледа ще го ползвам само за украса на ЕЛХАТА ... 

От чисто любопитство искам да попитам дали някой има наблюдения върху така наречените дубайски реплики ?
АААА не apple трябва да ги осъдят вече производителите на това менте,някой неразбиращ наистина може да изгори..