ето го другия варянт:
iPhoneSupport.us.to
Ще си имаме 24/7 онлайн support, моля админите на сайта тукащния и всички, който разбират от такива неща и изявяват желание да пишат в темата, като съответно аз ще се посъветвам с администратора на сайта, и някой от support-арите тук, кой от тях да бъдат одобрени, за да може модератори и администратори да са в различни цветове за да знаят самите потребители на кой от тях може да се разчита.
А аз съответно от моя страна обещавам да се отнеса сериозно и да развием нашия support до възможно най-добро ниво, със съответното съгласие и одобрение на Администратора на този сайт разбира се!
Искам предварително да заявя, че целта ми е не да правя някакъв нов портал или нещо подобно целта ми е просто support за потребители, който имат нужда от помощ, защото аз както много други хора съм попадал в лоши полужения, и ми е идело направо да хварля телефона през прозореца.
Support-а разбира се ще е основната идея на сайта, но ще има и отделен канал, който сега ще направя за да си лафим и да споделяме мнения, виждания, идей и всичко свързано с телефоните.
Ако искате да погледнете просто, за какво става въпрос в съответния support сайт, просто отметнете Login like Guest?
Отново моля модераторите и Администраторите да пишат в темата за да ги видя кой са, и после да пишат в чата за да им дам съответните права! Аз ей сега ще пиша на Админа на сайта за да говоря и с него и за да може ако ще правим нещо всичко да стане с неговото съгласие!
Ако има нещо с което съм сгрешил или това което правя не се нрави на повечето потребители, предварително се извинявам както казах, целта ми е само да помогнем на много хора в трудно полужение, а и не само

Благодаря!