Най-добър лаптоп до 1100 лева
Най-добър лаптоп до 1100 лева
Кажете си мнението за най-качествен лаптоп до 1100лв... Тръгнал съм на пазар за лаптоп и се чудя какво да си купя, днеска видях един приятел си беше взел някъв Acer Aspire 15.6'' доста тънък и приятен дизайн. Давайте идеи какво е добро на пазара за тея пари, интересуват ме само нови лаптопи
Re: Най-добър лаптоп до 1100 лева
За какво ще го използваш лаптопа? За работа или за забавления?
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
Претенции за марка имаш ли ? Може да видиш в http://laptop.bg/ има доста лаптопи и съоветно ревюта на лаптопи,но за тези пари бих ти препоръчал HP ProBook 4510s може да го видиш на този линк.
HP ProBook
HP ProBook
1.DELL
2.Apple
3.ASUS
4.TOSHIBA
Това са хубавите лаптопи!
Ако си намериш хубав DELL за толкова пари
изобщо не се замисляй!
Аз съм от 1 година с ASUS x59SL
http://mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=39344
И нямам проблеми. Лошото е ,че е със SiS дъно ( не са много добри )
Иначе ми върши работа
2.Apple
3.ASUS
4.TOSHIBA
Това са хубавите лаптопи!
Ако си намериш хубав DELL за толкова пари
изобщо не се замисляй!
Аз съм от 1 година с ASUS x59SL
http://mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=39344
И нямам проблеми. Лошото е ,че е със SiS дъно ( не са много добри )
Иначе ми върши работа

iPhone 3G 8GB Firmware 4.2.1
-
- supporter
Един съвет, не си купувай лаптоп на който видео картата му е "UP TO ...", аз така се прецаках и сега почти никакви игри не тръгват 

Принципно ако имах ей така 7000 лева , който да нямам кво да ги правя бих си купил Alienware най-новия ...
Иначе лаптопчето искам да си го ползвам главно за работа и искам да не е тухла , това ми хареса в тоя Acer , че беше сравнително лек и доста тънък. Иначе също искам да мога ако реша да поцъкам някоя игричка, но аз играя MMORPG така че не ми трябват много силни параметри.
Иначе лаптопчето искам да си го ползвам главно за работа и искам да не е тухла , това ми хареса в тоя Acer , че беше сравнително лек и доста тънък. Иначе също искам да мога ако реша да поцъкам някоя игричка, но аз играя MMORPG така че не ми трябват много силни параметри.
Ако ще го позлваш за работа, не си зимай Apple. Никой в БГ не работи с тази операционна система. Ако си намериш хубав DELL за толкова пари, няма да имаш проблем.
ПС: Препоръчвам ти да си инсталираш Windows XP Service Pack 2 ,защото тя прави най-малко проблеми.
ПС: Препоръчвам ти да си инсталираш Windows XP Service Pack 2 ,защото тя прави най-малко проблеми.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
Няма да е проблем да вкара windows на Епълска машина. Макар и да не може да намери чисто нов лаптоп на Епъл за 1100лв.
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB