Най-лесният начин да разпознаеш репликата на iphonе4

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
zlobil

Най-лесният начин да разпознаеш репликата на iphonе4

Мнение от zlobil »

Tака сестра ми е в чужбина и и предлагат евтин 4Г 32ГБ-та телефон , цена няма да споменявам но определено е изгодна.
Единственото което ме притеснява е че сестра ми не е много наясно с този тип телефони и леко се притеснявам да не и пробутат реплика.

За едно известно време ползваше 3ГС и вярвам си има лека представа но все пак да дойдем на въпроса :

Кой е най-лесният начин да се разпознае репликата ? Има ли опция в менютата , комбинация от бутони или нещо такова ?

Няма нужда да ми обяснявате за 2те сим карти , 2те батерии и т.н. това го знам.

Аз разгледах снимките и ми прилича на оригинален но все пак да ви попитам и вас.

Благодаря Предварително
Аватар
Zzipper

Re: Най-лесният начин да разпознаеш репликата на iphonе4

Мнение от Zzipper »

Дай да видим снимките, защото реплики има колкото искаш. Иначе iOS се разпознава много лесно, особено ако и преди е имала такъв, да неговорим за ретина дисплей, който няма еквивалент камо ли в реплика.
iPhone 4, iOS 5.0, M-tel, ФЗ.
iPad 2, iOS 5.0,
HTC HD2
Аватар
uomoto

Re: Най-лесният начин да разпознаеш репликата на iphonе4

Мнение от uomoto »

Задния капак отваря ли се без да се развият болчетата от долу,СИМ картата къде се слага?

Компас има ли
Антена има ли до power бутона
Публикувай отговор