iPhone аномалия :)

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

iPhone аномалия :)

Мнение от Adamov »

Е аз за първи път виждам такова нещо :)))
Изображение
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Fil

Re: iPhone аномалия :)

Мнение от Fil »

И аз имах едно странно нящо - купил съм си преходник за слушалки Белкин, също и най-обикновен аудио кабел 3.5 към 3.5

Ръгам преходника в телефона, боцвам му кабелчето, а другия край в AUX входа на CD-то в колата, пускам си Джордж Карлин stand-up comedy и си го слушкам на колоните. Убавиня.

Да, ама в един момент ми звъни телефона, филма на пауза, вадя преходника, отговарям на обаждането и к*р тате - нема звук в слушалката. А отсреща ме чуват. Еб*си...

Пробвах аз да звънна - същата работа. Рестарт - нема оправия. Викам ми хуу, пуснах си пак филма, погледах още малко, вадя пак преходника, викам си "я да пробам", звъня на оператор за проба - нема проблем. Изображение

От което си направих извода, че по някакъв начин нещо вътре се е омешало и си е мислело, че слушалките още са боцнати.

Шантава работа...
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Adamov и Adamvo - близнаци :P

Fil, вадиш и вкарваш отново няколко пъти слушалките (преходника), обикновено се оправя.
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
Fil

Мнение от Fil »

Е то така и стана - вкарвах го, вадих го, вкарвах го, вадих го, вкарвах го, вадих го, вкарвах го, вадих го ...

ъмммм ........... нали все още за преходника говорим?
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Ти да не си объркал с тоя телефон и след няколко вадения и вкарвания да са се пръкнали две ябълки !??!
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
cristiano_sv

Мнение от cristiano_sv »

Fil написа:Е то така и стана - вкарвах го, вадих го, вкарвах го, вадих го, вкарвах го, вадих го, вкарвах го, вадих го ...

ъмммм ........... нали все още за преходника говорим?

абе я кажи дали така ще се получи 3G че да знаем ако трябва и ние ще почнем да го слагаме на телефоните си ::)))
Glory Glory Man United!!!
Публикувай отговор