Качествен сервиз?
Качествен сервиз?
Привет! Някой знае ли качествен сервиз за компютри около Ловеч - Плевен, Търново, Габрово...Искам да се направи профилактика на един iMac, а тези от Creative Center в София ми искат 90лв. за почистването и да седи 3 дена при тях?! 

Mr. Bean
Re: Качествен сервиз?
При мак не става дума просто за "качествен сервиз", а за хора занимаващи се с мак. Аз не бих рискувал. Освен това, не беше ли 60?
П.П. Виждал съм страшни трагедии, след намесата на "специалисти". Цената за ремонт след това е меко казано половината мак.
П.П. Виждал съм страшни трагедии, след намесата на "специалисти". Цената за ремонт след това е меко казано половината мак.
"Мисля-значи съществувам"
Точно за това и питам - да не съжалявам после! Не може да няма друг качествен сервиз, освен тях - никой ли не знае?!
Mr. Bean
Това е скъпа техника и по-добре не рискувай, а го носи при истински специалисти т.е. Creative! Може да е 60 лв. или 90 лв., но знаеш, че ще получиш Mac-а си работещ
! 

"Stay Hungry, Stay Foolish"
Steve Jobs
Steve Jobs
Не е все едно. Отношението е най - важното! iMagic е собственост на един истински мак-гуру: @shaman, ако ти говори нещо.
"Мисля-значи съществувам"