Аз лично харесвам ретро диското, рок, хард рок и метъл (говоря за групите през 1970, 1980, 1990...), защото може би една от причините е, че съм израснал с тази музика

Аз те подкрепям и бих казал че имаш много добър вкус за музикаPunkoHead написа:Нека всеки да напише тук какъв жанр в музиката харесва, но по-важното е да напишете защо?
Аз лично харесвам ретро диското, рок, хард рок и метъл (говоря за групите през 1970, 1980, 1990...), защото може би една от причините е, че съм израснал с тази музикаДругото, което е... Харесва ми, че хората там пеят предимно за времето, в което са живели. И в повечето балади се пее за любов, но не както сегашните поп-фолк изпълнителки "Искам твоето тяло" или каквито са там
Ретро диското особено ми харесва, защото ако някъде има ретро дискотека бих отишъл ама с удоволствие. Песничките на Sher, Shania Twain, Bonnie Tyler и тем подобни са толкова приятни за танци и доставят такова добро настроение, че просто се кефиш на максимум
Ретро диското и рока стават и за маса... Винаги съм обичал някаква слаба музика, докато всички си говорят леко и спокойно, а не някакви мазни гюбеци да ми се увеличават и да не си чуваш приказката... Общо взето старата рок музика си е много по-добра според мен
Adamov написа:Tool, Deftones & Nine Inch Nails
А за лежерните моменти: Chambao, Coldplay, Остава
И още много други значими неща
Целта на темата беше да напишем защо аджеба харесваме тая музикаsvil4ok написа:Аз слушам предимно Поп-фолк, Хип-хоп, R&B. Преди много слушах и House, но вече по-малко.
На всеки втори ли трябва да напомням, че трябва да напишете защо !?aiwara написа:Аз съм си по жицата!
http://www.last.fm/user/aiwara" onclick="window.open(this.href);return false;
е това съм аз