Намирате ли прилика?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Намирате ли прилика?
Абе хора, от 1 час се зверя в монитора, като идиот /какъвто съм в действителност/ и не мога да разбера, това един и същи човек ли е или приликата е огромна?

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Re: Намирате ли прилика?
Съдейки по кривия нос!
Според мен са по-скоро различни, които много си приличат.
Може да са и един и същ ама да е ходил на козметик преди дясната снимка да му оскубят веждите
Определено ми изглеждат различни - овала на лицето на десния е по-кръглолик, очите и веждите също ми се струват различни.
Може да са и един и същ ама да е ходил на козметик преди дясната снимка да му оскубят веждите

Определено ми изглеждат различни - овала на лицето на десния е по-кръглолик, очите и веждите също ми се струват различни.
- Razer
- Обратна връзка:
Според мен са доста еднакви по няколко фактора... резолюцията на дясната снимка го прави по кръгъл... пък на лявата е по дигитална самата снимка и затова изглежда така, другото е, че когато светлината е по-ярка и по челно самите вежди се изтъняват (оптично естествено), което също ме надява на мисълта, че няма разлика при тях
Виждам и в двете снимки разстояние между зъбите
и бритончето пак е така на 2 разделено (в смисъл, че къдриците са застанали така
) виждам и еднакви трапчинки при усмихване. Та според мен са един и същ или дооооста голяма прилика
А кои са тези (този?) ?!?!

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Пича в дясно не го знам кой е (хахаха мисля си че е същия като този в ляво), а този в ляво трябва всички да знаете кой е 

Хехе няма как да го знаем всички, аз не си падам по Леонардо ДикаприоAdamov написа:Пича в дясно не го знам кой е (хахаха мисля си че е същия като този в ляво), а този в ляво трябва всички да знаете кой е

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Handel ти си безнадежден случай мойто момче. Аз обаче съм сигурен, че все някой ще знае, кое е лицето от снимката. И все си мисля, че тея двамата всъщност са един и същи човек.
Adamov стига де, неможе всички да си падаме по сапунки и Брат Питовци 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Гледам, че MoridinBG чете статията. И мисля, че ще се произнесе. Хахаха.
Дзверя се и аз, почти съм сигурен, че знам кой е и ми се изплъзва от ума. А подсказка не си оставил дори в имената на снимките. Само разбрах, че са едитвани с Photoshop CS4 Macintosh :-D
Струва ми се, че са различни. Малко е объркващ различният ъгъл на втората снимка, но ми се струва, че очите не са му толкова хлътнали и самото му лице изглежда по-кръгло (което може да е поради усмивката)
Струва ми се, че са различни. Малко е объркващ различният ъгъл на втората снимка, но ми се струва, че очите не са му толкова хлътнали и самото му лице изглежда по-кръгло (което може да е поради усмивката)
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Абе в интерес на истина, наистина се чудя дали са един и същи човек. Първата снимка е от интернет, а втората е от коледното шоу на Джеф Дънам. Гледам аз за 5ти път това шоу и си викам "абе възможно ли е да е той?" и тогава реших да питам хората тук
Ако до утре някой не се сети кой е ще ви кажа. По-важен за мен е въпроса да разбера един и същи човек ли са тези 2та 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:

Поздравленията са за http://tineye.com/" onclick="window.open(this.href);return false; аз съм само юзер 

I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ахаааа, ясно. И ти не си знаел кой е. Просто знаеш как да провериш. Аз пък се зарадвах, че някой знае...
След като проверих, вече знаех кой е 

I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
Този на дясната снимка много ми прилича на Фродо(Илайджа Ууд).
Зверски приличат на педераста от последната ни сбирка.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ