Приложение за iPhone помогнало на жена да забременее

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
playboyko_
supporter

Приложение за iPhone помогнало на жена да забременее

Мнение от playboyko_ »

След четири дълги години, прекарани в опити да забременее, една жена прибегнала до използването на приложение за iPhone, което да й помогне най-после да зачене. След множество неуспешни опити, дамата почти била загубила надежда да има деца от своя любим. Благодарение на своя iPhone обаче, тя успяла да забременее два месеца, след като си свалила приложение за плодовитост. Жената използвала безплатния софтуер Menstrual Calendar, който изчислява кога е най-добрия ден, в който може да се прави секс, с цел забременяване. Тя изпаднала в екстаз, когато разбрала, че приложението наистина й е помогнало в трудния момент - семейството обмисляло оплождане ин витро или осиновяване. Дамата е споделила, че се надява да използва софтуера повторно. Кой знае какви други чудеса могат да вършат приложенията за мобилни телефони?

Източник:
Изображение
Последно промяна от playboyko_ на 10 Май 2010, 14:06, променено общо 1 път.
Аватар
import
supporter

Re: Приложение за iPhone помогнало на жена да забременее

Мнение от import »

Интересна информация, но не мисля че е много достоверна. ?:-/ Точно заради айфона и прословутото приложение тя ще забременее. Че има толкова много други начини да научи кога как защо къде...
Последно промяна от import на 27 Яну 2010, 20:30, променено общо 1 път.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2

"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
vladyb

Мнение от vladyb »

тц тц тц...

Открила жената топлата вода. Искрено се надявам че това е написано в шегаджийски тон, защото иначе не знам да се смея ли или да плача. Не е било нужно да си купува айфон и да си инсталира програма - таблиците, с които се определя настъпването на овулацията са открити много преди мобилните телефони...

Въобще, накъде отива тоя свят..
CyberGene

Мнение от CyberGene »

Аз такава програма ползвам още от едно време на предишните си телефони, за да знам кога жената има PMS и да не я закачам :))
Публикувай отговор