iPad ще се предлага от Hutchison в Австрия

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
import
supporter

iPad ще се предлага от Hutchison в Австрия

Мнение от import »

Изображение

Австрийският оператор ще предлага доста примамлива оферта за iPad, ако подпишете двугодишен договор. Остъпката, която получавате, е цели 333 евро, а условията на контракта - 5GB трафик на месец за 29.90 евро.
Естествено, никой не знае каква ще е реалната цена на iPad в Европа, но при всички положения тя ще е по-висока от тази в Щатите, както е с всички Apple продукти (и всички американски продукти по принцип).
Неприятно е, че ако си купите iPad от Hutchison, ще трябва да го използвате с външен 3G модем на Huawey, вместо да се възползвате от вградените му 3G възможности.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2

"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
Аватар
legaliziran

Re: iPad ще се предлага от Hutchison в Австрия

Мнение от legaliziran »

import, извинявай имам едно питане към теб. Как не ти писна да постваш информаций които са непроверени и най-важното непотвърдени от официалните източници на компанийте които споменаваш в постовете си?!?

Hutchison 3G Austria GmbH е компанията която е собственик на молбиния оператор 3 (Drei). Сайта на този оператор е www.drei.at . В самия сайт както и в офисите на оператора никой незнае за iPad. А ти ми е доста интересно от къде имаш тази информация?!? Не е коректно да се побликуват матеряли от НЕофициални и клюкарски източници. Достатъчно подвеждащи и лъжливи матеряли има в мрежата.

Само да спомена: Когато излезе iPhone. Първите оператори в Австрия които започнаха да го предлагат са Orange и T-mobile. Drei все още НЕпредлагат iPhone. А какво остава за iPad???
Отклююване чрез имей на iPhone заключени към Австрийските оператори: A1, Orange, 3, и T-mobile.
Аватар
import
supporter

Мнение от import »

Информацията е интересна, затова съм я споделил. Взел съм я от http://www.mobilebulgaria.com. Ще те помоля учтиво да не ме критикуваш и да не ми държиш сметка за това, което правя. Мисля, че не си ми никакъв или греша? Ако имаш нещо да коментираш по темата прави го, но не ми казвай какво ми е писнало и не ми е... Ясно?

intruder

Мнение от intruder »

Укротете топката и двамата!

@import - Добре е когато публикуваш нещо, винаги да даваш линк към източника. Спор няма, че си полезен във форума, но напоследък рядко има тема, в която да не си писал. :) Съгласи се, че някои от постовете ти са били ненужни. ;)

@legaliziran - Радвам се, че имаме съфорумец в чужбина, който може да потвърди или отрече новината, но упрека ти към import е малко краен. Бъди сигурен, че ако той толкова прекалява все ще се намери някой модератор да му направи забележка. :)

OooO
Аватар
legaliziran

Мнение от legaliziran »

Г-н import. Аз не Ви казвам а питам! Щом искате да кажа нещо по темата. Ще го направя. Тази тема е за КОША. Както и тази http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 30&t=16262 и тази http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 30&t=16263 .

А щом сте толкова голям фен на mobilebulgaria. Там има "страхотен" раздел за iPhone. Поствайте там такъв тип информация. Ясно?

Извинявам се на Админите на iphone-bulgaria. Знам, че Вие сте хората които трябва да преценят коя тема е за боклука и коя не, но след като в последно време постоянно се натъквам на теми и коментари на Г-н import които нестават за нищо. Реших да си "кажа" и моето мнение.

Хвала на ДЕМОКРАЦИЯТА в България...
Отклююване чрез имей на iPhone заключени към Австрийските оператори: A1, Orange, 3, и T-mobile.
Аватар
import
supporter

Мнение от import »

Хвала на простотията...

"Бай Ганьо тръгна по Европа" - в твоя случай по света.

Аватар
legaliziran

Мнение от legaliziran »

=)) =)) =)) Дали съм Бай, дали съм Ганьо все тая. Г-н import когато по-възрастен човек от Вас Ви говори в очтива форма. Вие сте длъжен да отвръщате с същата форам. Елементарна култура. А относно последния Ви пост по темата. Отново показва колко прости и необразовани неща пишете. Австрия е в Европа, а част от Света е дори и България. =)) Спирам да поствам в теми в които сте поствали Вие Г-н import. Тоест почти във фсичките... А когато Ви изчезне жълтото покрай устните, тогава евентуално можем да водим по смислен "диалог". Съжелявам, че дори и за кратко паднах на Вашето ниво.

А ето и малко по темата. Австрийския оператор Drei няма шанс на този етап да се споразумее с Apple да предлага тяхни продукти в търговската им мрежа... B-)
Аватар
import
supporter

Мнение от import »

Ами да може би, докато съм чел глупавите ви критики, съм прочел грешно Австралия, а не Австрия. Спирам до тук, защото както казвате вие - достатъчно паднахте на моето ниво.

ПС: Ами да, като говорим за неграмотност и необразованост : пише се всички , а не фсички. Елементарен правопис.

Публикувай отговор