iPhone 4
Re: iPhone 4
Вие хора ме изумявате тука има хора ,които са запознати и ви казват ,че е 256 МВ вие пак пръдължавате-не 512 е!
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Защото всички тайно се надяват да е с повече.
Светльо, "гладна кокошка просо сънува". Никога няма да загреят че епъл подава на час по лъжичка.
"Мисля-значи съществувам"
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2 ... iphone_3,1
С това приключвам спора колко е RAM.
п.п Другия път спорете с факти.
С това приключвам спора колко е RAM.
п.п Другия път спорете с факти.
Apple iPhone 4
Цена 1200 лв.
Експлоатация нов
Гаранция да
Коментар
Продавам нови черни и бели Iphone 4G 32 GB Пълен пакет,международна гаранция,операциона система 4.0
1200 lv fake
Цена 1200 лв.
Експлоатация нов
Гаранция да
Коментар
Продавам нови черни и бели Iphone 4G 32 GB Пълен пакет,международна гаранция,операциона система 4.0
1200 lv fake

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Това къде го видя?
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/in ... avi_type=1
Последно промяна от VLa-wot на 13 Юни 2010, 02:05, променено общо 1 път.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
До колкото аз знам и ми е извесно от gizmoodo и engadget, RAM-a не се знае колко е, но за да поддържа multitasking трябва да е 512. Навсякъде обаще пише "unknown"
Мисля че по-голяма оферта ще излезне, ако си го купиш на договор от Щатите, отколкото тук във БГ?
iPhone 4 16GB Black (Factory Unlocked) 5.1.1 Globul
- smotania
- Обратна връзка:
Да ама за да си го вземеш с договор от щатите не толкова лесно колкото всички си мислите. Там те проверяват кредит хистори документи историй. Нещата не са хич лесни не е като да отидеш и да си подпишеш договор и всичко е 6. Тук за да си земеш такъв телефон на договор те проверяват все едно ще теглиш кредит. И телефона може да бъде зет от човек който живее тук или има документи. Не може да бъде купен от кой да е или от някой който е само за лятото.
MacBook Pro Mid-2012 OS X 10.8.1
iPhone 4 32gb Black iOS 5.1.1 JB FU
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPhone 3GS 32gb Black iOS 4.2.1 (new boot) Replacement DEAD
iPhone 3GS 32gb Black FW 3.1.2 (old boot)DEAD
iPod Classic 120gb Black
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPod Classic 120gb Black
Ясно. Най-добре е да се чака да пристигне във България и да си го вземеме.
А ако изчакам 26 юни и тогава си го поръчам factory unlocked от ebay, няма ли да е по-добре? Проверих в сайта на митниците и пишеше че трябва да платиш само 20% ДДС и никакво мито.
prodan написа:А ако изчакам 26 юни и тогава си го поръчам factory unlocked от ebay, няма ли да е по-добре? Проверих в сайта на митниците и пишеше че трябва да платиш само 20% ДДС и никакво мито.
Мда, така ще е най-добре.

- smotania
- Обратна връзка:
Според мен ще е най-добре първо да го пуснат на пазара и тогава да видим какво ще става и какви са цените 
п.с. не помня в кой саит казаха че бил много по НЕиздръжлив на изпускания. Аз ще изчакам да излезе и хората които се занимават чупенето на телефони
да видим дали е така 

п.с. не помня в кой саит казаха че бил много по НЕиздръжлив на изпускания. Аз ще изчакам да излезе и хората които се занимават чупенето на телефони

MacBook Pro Mid-2012 OS X 10.8.1
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPod Classic 120gb Black
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPod Classic 120gb Black
Ами може и да е по неиздръжлив, все пак е от стъкло. Най издръжлив е 2Г то, той е безсмъртен.
Абсолютно! Направо е терминатор ,на почти всякакви падания и удари издържа...аз работя в строителството и от година и половина вземам телефона на работа....перфектен е за сега
Е все пак iPhone 4 не би трябвало да е здрав колкото стъклена чаша де...какво като е от стъкло 

Стъклото, от което е направен iPhone 4 е специално, не е като това на прозореца ви
. Тествали са го специално за издържливост, но точни данни не мога да ви дам.

http://gizmodo.com/5559977/first-broken ... -resistant
http://www.fudzilla.com/content/view/19141/1/
Да видим след като влезне в продажба дали ситуацията е същата...
(Дано не!)
http://www.fudzilla.com/content/view/19141/1/
Да видим след като влезне в продажба дали ситуацията е същата...
(Дано не!)
iPhone 6S 16gb фабрично отключен
iPad Air 32gb JB
iPad Air 32gb JB
Според мен има причина резултата след изпускане да е подобен.
Стъклото е крехък материал (както чугуна и високо-въглеродните стомани) и вероятноста да се счупи след изпускане е голяма. Още повече, че имено бързото натоварване в следствие на изпускане увеличава шанса за това.
До колкото си спомням в анонса на iPhone 4 стъклото го подлагаха на огъване (и то постепенно), което няма общо с рязкото натоварване при изпускане. Освен това показаха и така наречените "Bumpers", които трябва до известна степен да предпазват телефона. Всичко това ме навежда на мисълта, че телефона наистина е по-крехък.
Стъклото е крехък материал (както чугуна и високо-въглеродните стомани) и вероятноста да се счупи след изпускане е голяма. Още повече, че имено бързото натоварване в следствие на изпускане увеличава шанса за това.
До колкото си спомням в анонса на iPhone 4 стъклото го подлагаха на огъване (и то постепенно), което няма общо с рязкото натоварване при изпускане. Освен това показаха и така наречените "Bumpers", които трябва до известна степен да предпазват телефона. Всичко това ме навежда на мисълта, че телефона наистина е по-крехък.
iPhone 5S/16GB iOS 7
-
Дано излезе по-скоро, за да може да излезе и unlock за 3GS 3.1.3 

Четете през ред. В момента Епъл тестват и оптимизират видео разговори да може да се провеждат и през 3G. Тази година ще е само през WiFi а през следващата с поредния ъпдейт на софтуера ще е наличен вече и през 3G.VLa-wot написа: не може 3G мрежа камера
Другата причина е че 3G покритието на GSM операторите е слабо и скоростите прекалено много варират и Епъл изчакват да се подобри инфраструктурата на водещите им мобилни партньори.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
MadM@X написа:Четете през ред. В момента Епъл тестват и оптимизират видео разговори да може да се провеждат и през 3G. Тази година ще е само през WiFi а през следващата с поредния ъпдейт на софтуера ще е наличен вече и през 3G.VLa-wot написа: не може 3G мрежа камера
Другата причина е че 3G покритието на GSM операторите е слабо и скоростите прекалено много варират и Епъл изчакват да се подобри инфраструктурата на водещите им мобилни партньори.
много ясно! за мен много харесва 3G

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Offtopic: Колега VLa-wot, май не си българин съдейки по българският ти? От къде си?
**iPhone 3Gs/32GB FU FW4.3.1 JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**