http://bg.fotoalbum.eu/legaliziran/a473484/00000001
http://bg.fotoalbum.eu/legaliziran/a473484/00000002
От близо месец имам и продавам iPad. Който го интересува нещо да пита. В тази тема има много подвеждаща информация, базирана на догатки и публикаций. Но все пак затова са форумите всеки да изкаже какво мисли и какво очаква. Е аз вече от опит мога да Ви кажа за какво става въпрос...
P.S. За продажба на iPad не ме питайте. Оферта давам само на хора които имат път до Виена.
iPad - новия таблет на Епъл
- legaliziran
Re: iPad - новия таблет на Епъл
Отклююване чрез имей на iPhone заключени към Австрийските оператори: A1, Orange, 3, и T-mobile.
Засега не бих дала пари за такова нещо. Идеята е хубава, да, но засега по-скоро един лаптоп. Но все пак тепърва ще се развива и като за начало това таблетче е доста добро. Просто е почти като iPhone. Иначе ако успеят да го докарат до един добър лаптоп, хехей
Бих изчакала други версии.

import написа:@ MadM@X Според мен един лаптоп е в пъти по-удобен отколкото тази джаджа. На това чудо как ще му опазиш екрана от надраскване. Нито екрана може да ти седи прав, освен ако не го сложиш на някъква стойка или на стойката с клавиатурата, на която имаше снимка. Не знам кое е по удобно лаптопа или iPad. Вие преценете
И аз така си мисля, ама нито аз и нито несме прави защото и двамата нямаме IPAD и докато нямаме или несме позвали дори и малко ще си мислим че е безмислено.
Факт че за 80 дни са продадени около 3 милиона IPADS и има клиентела, иначе нямаше APPLE да си губят времето за това.
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
И на мен не ми се струва чак толкова полезен,ама ...за всеки влак си има пътници... 

Дали гроздето не е кисело ?
Имам iPad и смея да твърдя, че е много удобен и полезен. В момента на него има >15 филма и >300 книги. За другите неща няма да говоря. А сравнението му с лаптоп не е удачно. (By the way имам и лаптопи)

Имам iPad и смея да твърдя, че е много удобен и полезен. В момента на него има >15 филма и >300 книги. За другите неща няма да говоря. А сравнението му с лаптоп не е удачно. (By the way имам и лаптопи)
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Не е киселоcvalio написа:Дали гроздето не е кисело ?![]()

Виж ако непрекъснато пътъвах някъде и не ми трябваше лаптоп определено ще си взема един, да си цъкам по аерогарите и т.н
За сравнението с лаптоп си прав.
Не приемай горното като заяждане .. cheers
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
Не е кисело
Не струва 100 000 .. някакви 1500 лв е
Просто не всеки му трябва, обикновено съм в офиса или в нас .. ако ще гледам филм 24' или 42' екран си е по-добре, броузването също
Налага ми се да мъкна лаптоп, защото немога да свърша нещата с ипад и за мен попада в категорията готини джаджи, но освен цъкането 3-4 дни в началото след това ще прашясва само. Единстено за книги, но все още предпочитам да си нося и ползвам e-book.
Виж ако непрекъснато пътъвах някъде и не ми трябваше лаптоп определено ще си взема един, да си цъкам по аерогарите и т.н
Не приемай горното като заяждане .. cheers[/quote]
Именно! Това и аз имах впредвид ...

Не приемай горното като заяждане .. cheers[/quote]
Именно! Това и аз имах впредвид ...

cvalio написа:Дали гроздето не е кисело ?![]()
Много си прав

iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1