Хак превръща вашият iPod в iPhone ... Възможно ли е?

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
sve96

Хак превръща вашият iPod в iPhone ... Възможно ли е?

Мнение от sve96 »

Изображение

Не приемайте новината като "чиста истина", но изглежда, че една фирма, наречено Yosion, измисли начин да се превърне IPod Touch в пълноценен iPhone. И не, това не е необходимо да използвате някои услуги VoIP. Този хак, ако е истински, може да се окаже на-големият хак-пробив за iPod, правен някога.
Основно “Apple Peel 520″ идва като IPod Touch аксесоар, който включва една бейсбенд Infineon чип, допълнително 800 мили-амперова батерията, и слот за СИМ-карта. Необходимо е само една СИМ карта и да се включи в микрофона говорителя за ухото и сте готови да провеждате разговори.
“Apple Peel 520″ вероятно ще излезе на пазара тази седмица в Китай за $ 45 до $ 75. Това не е доказателство, че е истина, затова не се вълнувайте прекалено!

Източник: bgiphone
Превод: neol23
silverfox

Re: Хак превръща вашият iPod в iPhone ... Възможно ли е?

Мнение от silverfox »

sve96 написа:Това не е доказателство, че е истина, затова не се вълнувайте прекалено!
...........

Вълнуваме се само от глупостите, които се пишат в този форум. А за превода се понапъни пак. Почти си го уцелил.
iisark
Обратна връзка:

Мнение от iisark »

лелеле как може да вярваш на тия глупости?Ако беше така то никой нямаше да си купава iphone .Защо да дава повече пари?А да ти кажа закитайците,понеже внасям аксесоари за iphone от китай: не се занимавай с тях ако нямаш стабилен човек,който да ти препоръча от кой да пазаруваш.Казвам ти го от опит:)
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Ето малко повече инфо:
- Не поддържа 3G
- Съдържа 800 mAh батерия
- 120 заса стенд бай
- 3 часа разговор
- поддържа вибрация
http://micgadget.com/6752/apple-peel-52 ... ith-video/
iPhone 8GB 3.0
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

silverfox написа:
sve96 написа:Това не е доказателство, че е истина, затова не се вълнувайте прекалено!
...........

Вълнуваме се само от глупостите, които се пишат в този форум. А за превода се понапъни пак. Почти си го уцелил.
off topic: Ми аз така като гледам тия глупости не са само в ТОЗИ форум. И не визирам другия бг форум за айфон а и интернационалните форуми. Както и да е, колкото до превода, ти защо не се зае да направиш по-добър. Ся ще ми кажеш - тва са глупости и няма да си губя времето. Ок ама щом даваш оценка, (която между другото нито е основателна, нито е подкрепена с нещо повече от това, което се казва в контекста на пост-а ти 'къде съм аз къде сте вий') значи сигурно можеш повече от въпросния преводач, вземи да си защитиш малко позицията и знанията.
on topic: Що пък да не е вярно, може и да не е може и да е. Нямам айпод и тва не ме късае въобще, но би било много яко хората да минават по-тънко. Особено хората в България, където за да си вземеш айфон от магазина тря да си заложиш едва ли не къщата.
Teamwork makes the dream work!
silverfox

Мнение от silverfox »

Първо, не става въпрос за "хак", ами за GSM модул, в който се включва ipod-a и управляваща програма към него. Нищо не му се хаква на ipod-a, освен jailbreak-a нужен за инсталирането на програмата.
Второ, като закачиш GSM модул към ipod-a си много далеч от iphone. Може и камера да му прикрепиш, и GPS модул, и дигитален компас, и ....
А като гледам колко дебел става ...

/edit
За вибрацията може един вибратор да му се закачи - ще е даже с повече функции от iphone =D>

Не ме разбирайте погрешно - не е лоша джаджата. На първо четене виждам 2 предимства - не хаби батерия на ipod-a и служи като предпазен калъф. Само представянето на новината беше изопачено и гръмко! А да се сравнява с iphone ...
gost

Мнение от gost »

А това дали ще го има на нашия пазар? Иначе наистина не може да стане "Iphone" но на мен ми стига да мога да го ползвам и като обикновен телефон.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Защо не четете първия пост? То не се знае да ли това нещо е истинско или слух, вие го търсите вече на пазара. :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
silverfox

Мнение от silverfox »

gorgior написа:Защо не четете първия пост? То не се знае да ли това нещо е истинско или слух, вие го търсите вече на пазара. :))
Защото само в първия пост е представено като слух. Хората вече ревюта пишат ...
Публикувай отговор