iPhone 4
Re: iPhone 4
Мерси много. Имах около 20 приложения....от тях явно е било...аз си мислех, че като си цъкна хоум бутона излизам от тях. Мерси много пак! 

За нищо! Нека двойното натискане ви се превърне в навик и изключвайте това, което не ви е необходимо в момента 

"Legio Patria Nostra"
1. А как да ги изключа, виждам поне 20тина като натисна два пъти Хоум бутона...
?
2. Мога ли да спра мулти таскинга и като натисна Хоум бутона просто да ми излиза от приложението?
Благодаря.
Едит... т.1 я разгадах
...
Остава въпроса за т.2
Поздрави.

2. Мога ли да спра мулти таскинга и като натисна Хоум бутона просто да ми излиза от приложението?
Благодаря.
Едит... т.1 я разгадах

Остава въпроса за т.2
Поздрави.
1. Явно вече си го разгадал.
2. Сваляш от Cydia програмата MyOS и след като рестартираш телефона, в настройките ще откриеш програмата - натискаш на Multitasking и след това горе Respring (може някъде да бъркам за менютата, че нямам iPod/iPhone да погледна)
2. Сваляш от Cydia програмата MyOS и след като рестартираш телефона, в настройките ще откриеш програмата - натискаш на Multitasking и след това горе Respring (може някъде да бъркам за менютата, че нямам iPod/iPhone да погледна)
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
колко време ви кара батерията ?
май имам проблем с нея . пуснато ми е find my iphone Wifi и игрички и буквално за 4-5 минути ,батерията ми пада с един процент
яркостта на дисплея е памалена
иии как да снимам HD видео и като цяло настроините за видеото и камерата къде са ?
май имам проблем с нея . пуснато ми е find my iphone Wifi и игрички и буквално за 4-5 минути ,батерията ми пада с един процент
яркостта на дисплея е памалена
иии как да снимам HD видео и като цяло настроините за видеото и камерата къде са ?
Заслужава ли си iPhone 4?
Таа здравейте
Искам едно съветче. Премислям да си купя една 4-ка защотот бюджета ми толкова... Заслужава ли си ? Мисля да го ползвам за интернет повече и от време на време за някоя игра.

- thinkdifferent
Re: Заслужава ли си iPhone 4?
Щом имаш ограничен бюджет, бих ти препоръчал iPhone 4S! 4 вече доста поостаря и не мисля, че е добър вече... Аз също имам iPhone 4 и мисля да го сменям с 5S или 6. 

''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
Къс е бюджета за 4s...
- TheOriginal
Е 4S най - малко 280лв...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ами аз до 150 лв макс имам..
Здрава 4-ка за толкова няма да намериш. Освен ако нямаш дяволски късмет.
"Мисля-значи съществувам"
4S също няма да е кой знае какво, освен ако не е на iOS 7 или по-ниска. С iOS 8 е трагично зле. При 4-ката поне имаш някакъв шанс да понижиш до iOS 5 или 6 ако има запазени сигнатури и да работи сравнително бързо, а и щом ще ти трябва главно за интернет няма да ти пречи това, че примерно някои приложения ще изискват iOS 7 или 8. Иначе, iOS 7 на Айфон 4 също е много зле като цяло. Има разлика в камерите, на 4S снима доста по-добре.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Намерих точно за това питам за мнение един авер ми предложи 4-ка беше при мен за 1 час.Нищо и няма, батерията и вече държи 2ри ден таа за това ми трябва мнение от вас 

Аз съм ползвал 4S с 8.1.2 и се държеше съвсем прилично.donchos написа:4S също няма да е кой знае какво, освен ако не е на iOS 7 или по-ниска. С iOS 8 е трагично зле. При 4-ката поне имаш някакъв шанс да понижиш до iOS 5 или 6 ако има запазени сигнатури и да работи сравнително бързо, а и щом ще ти трябва главно за интернет няма да ти пречи това, че примерно някои приложения ще изискват iOS 7 или 8. Иначе, iOS 7 на Айфон 4 също е много зле като цяло. Има разлика в камерите, на 4S снима доста по-добре.