Противоречиво за Стив Джобс

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
gopeto_86

Re: Противоречиво за Стив Джобс

Мнение от gopeto_86 »

naso_95402 написа:Искрено ти пожелавам тогава в другия си живот да се родиш африканче, индииче и вашите да се чудият от къде да ти донесат не храна...вода и да мислиш по абсолютно същия начин като сега!
И да!! Ако си гладен и имам 20 млрд приходи от некъв телефон..не 2 лв.... 2000 лв ще ти дам!
Хаха ти си бил много дашен, при 20млрд даваш 2000лв, а искаш от Стив и всички други да дават по 1млн ! Искарваш се с друго мислене, но без да искаш показа, че си по-лош и от тях, защото те едвали не са дарили по 2000лв на някой!

Но да оставим заяждането на страна, колегата е прав за африканчетета, никой не им е виновен за глада, като нямат условия няма да се множат така безразборно! Защо нормалното българско семейство има по 1 макс 2 деца, защото нямаме условия да ги гледаме, а не защото не искаме! В Англия например всяко семейство има по 3-4, ми имат условия, правят! Сумалийците, като нямат, няма да правят по 10!
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

gopeto_86 написа:
naso_95402 написа:Искрено ти пожелавам тогава в другия си живот да се родиш африканче, индииче и вашите да се чудият от къде да ти донесат не храна...вода и да мислиш по абсолютно същия начин като сега!
И да!! Ако си гладен и имам 20 млрд приходи от некъв телефон..не 2 лв.... 2000 лв ще ти дам!
Хаха ти си бил много дашен, при 20млрд даваш 2000лв, а искаш от Стив и всички други да дават по 1млн ! Искарваш се с друго мислене, но без да искаш показа, че си по-лош и от тях, защото те едвали не са дарили по 2000лв на някой!

Но да оставим заяждането на страна, колегата е прав за африканчетета, никой не им е виновен за глада, като нямат условия няма да се множат така безразборно! Защо нормалното българско семейство има по 1 макс 2 деца, защото нямаме условия да ги гледаме, а не защото не искаме! В Англия например всяко семейство има по 3-4, ми имат условия, правят! Сумалийците, като нямат, няма да правят по 10!
хахах ама ти и от метафори не разбираш
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Psycho

Мнение от Psycho »

Искам само да добавя, че Apple нямат завод/фабрика в Китай. Продуктите им се сглобяват от Foxconn в Китай, същите също сглобяват и на много други фирми. Така, че някой май си е правил съчинение разсъждение без да се е запознал с метерията :)
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

naso_95402 написа:
gopeto_86 написа:

хахах ама ти и от метафори не разбираш
Разбирам аз, много добре, просто се заяждах! Но... явно ти не разбираш ние какво искаме да ти кажеме и то е, че никой не им е виновен на африканските племена за глада, основната вина е тяхна, защото при тези ограничени ресурси да се множиш, като софийските кучета....!
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Не можеш да си толкова сигурен, че ако имаш 20 млрд от където и да било ще даваш насам натам. Парите изключително много променят човека. Възхищавам се на добротата ти, но до тук :D мисля, че ще е добре да поканим Бил Гейтс (или някой от неговия ранг) да посети България и да дари някой долар за наште роми, шото тя ситуацията г/д е същата, просто не е в такива мащаби :)
Teamwork makes the dream work!
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Точно там е проблема в даването на пари за отглеждането на примати. Сорос като налива пари в наще мангали да не би да са се подобрили, напротив станаха още по нагли и безочливи. Пари се дават за сираци, за деца на ветерани, за семействата на пострадали от бедствия, но не и за маймуноподобни крадци и лентяй било то черни, бели, червени, зелени и там квито ще да са.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

DanteIX написа:Точно там е проблема в даването на пари за отглеждането на примати. Сорос като налива пари в наще мангали да не би да са се подобрили, напротив станаха още по нагли и безочливи. Пари се дават за сираци, за деца на ветерани, за семействата на пострадали от бедствия, но не и за маймуноподобни крадци и лентяй било то черни, бели, червени, зелени и там квито ще да са.
1+! L-)
Mr. Bean
Публикувай отговор