Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
За Windows потребителите ето Ви решение: http://sleepers.net/news/2008/07/20/pwn ... ows-users/ (точно си мислех, че този начин би трябвало да работи и го видях в biggboss site-а)
Може ли някой накратко да обясни (ако пък смята че е нужно и ще е полезно на iPhoneBG, да напише и ръководство) как да минем най-безболезнено от 1.1.4 на 1.2.0 ?
В смисъл искам да си запазя всичко от стария телефон (съобщения, контакти, музика и тн). За приложенията разбирам че още няма как понеже не всички работят на 2.0, и сега като се замисля има ли смисъл все още от този ъпгрейд или трябва да се изчака да поизлязат приложения ?
При метода, който използвах, ми зачезнаха и контакти и всичко. Не знам, честно казано, на коя стъпка, но със сигурност беше след като започнах да качвам новия firmware. Имам подозрението, че това се е случило при неуспешния ми опит за Restore в DFU режим. Почти съм убеден, че това нямаше да се случи, ако бях направил Restore в нормалния режим...
Нема такова нещо. Изчезнали са от незнание На мен що не ми изчезнаха?
Синхронизация преди рестора. След което настройка на телефона като нов (Set as new) и избиране на опцията да сихнронизира контакти и тнт.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Adamov написа:Нема такова нещо. Изчезнали са от незнание На мен що не ми изчезнаха?
Синхронизация преди рестора. След което настройка на телефона като нов (Set as new) и избиране на опцията да сихнронизира контакти и тнт.
Това, което твърдиш, е че при Restore, iTunes подменя целия firmware и след това записва нещата от backup обратно върху телефона? Защото аз определено не го бях синхронизирал преди въпросната процедура (просто защото преди това бях преинсталирал iTunes и не ми се искаше да изтрия филмчето, което си бях качил)...
Точно това твърдя. Синхронизацията прави backup на iPhone на компютъра, на който се синхронизира. Този бекъп включва всичко - от конктакто до настройки - и след рестор просто казваш: Restore from backup и то ти качва всичко обратно. Тъй като тук обаче говорим за 2.0 и програмите просто няма шанс да тръгнат от върнат backup се настройва телефона като нов - set as new - и при писане на името на телефона се избира да се синхронизират контактите (също така мейл, календар и букмаркс на сафари, ако е избрано преди това) и воала!! Всичките ти номерчета са на мястото си
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Adamov написа:Точно това твърдя. Синхронизацията прави backup на iPhone на компютъра, на който се синхронизира. Този бекъп включва всичко - от конктакто до настройки - и след рестор просто казваш: Restore from backup и то ти качва всичко обратно. Тъй като тук обаче говорим за 2.0 и програмите просто няма шанс да тръгнат от върнат backup се настройва телефона като нов - set as new - и при писане на името на телефона се избира да се синхронизират контактите (също така мейл, календар и букмаркс на сафари, ако е избрано преди това) и воала!! Всичките ти номерчета са на мястото си
Друго щеше да е ей така да се бяха научили да записват номера и в картата... Хубаво, че този телефон го ползвам само за номерата започващи с 0883... :-P
Само не трябва ли да бъде така заглавието :Последни новини от Dev Team! - PWNAGE 2.0.1 е вече тук !!!!
А не: Последни новини от Dev Team! - PWNAGE 2.1 е вече тук !!!!
Значи аз съм с Windows Vista, реших се да update-на телефона към 2.0 и досега всичко вървеше ok, но не мога да вляза в DFU mode, нито чрез ZiPhone, нито ръчно и нямам идея какво да правя. Някой може ли да ми помогне? Прочетох нещо за mkdir, но нямам представа какво е...
P.S. А май се оказва, че ZiPhone изобщо не намира телефона, в process output стой на Searching for iPhone.
design написа:Значи аз съм с Windows Vista, реших се да update-на телефона към 2.0 и досега всичко вървеше ok, но не мога да вляза в DFU mode, нито чрез ZiPhone, нито ръчно и нямам идея какво да правя. Някой може ли да ми помогне? Прочетох нещо за mkdir, но нямам представа какво е...
P.S. А май се оказва, че ZiPhone изобщо не намира телефона, в process output стой на Searching for iPhone.
Аз успях да обновя до 2.0 и без да преминавам в DFU режим, макар и не по руския метод, а по този в sleepers. Тук някъде бях пуснал линк как точно го направих. Само, ако го правиш по този метод, първо си синхронизирай телефона, за да не стане като при мен - тотално изтриване на всичко.
А добре сега, за да го направя по този начин трябва да върна телефона до 1.1.4 ли? В момента телефона ми е с 2.0 в restore mode и не мога да го изкарам от него... Направо тотална обърквация настана
Имам MAC BOOK PRO с операционна система Mac Os X Tiger 10.4 та въпроса ми е ще стане ли да си ъпдейтна телефона
в момента съм с 8 гигабайтов старо поколение IPHONE 1.4 някакви съвети да ми дадете. http://vbox7.com/play:fbe81f04