iOS 6
Re: iOS 6
Късно вече съм със 6.. пълна шитня е таз 6-ца 

Аз даже още съм с 4.2.1 на моята 4-ка. Телефончето работи супер почти 2г с този джейл, какво ще ме посъветваш-има ли смисъл да мина на 5.1.1, или да чакам читав иОС6 за ,който има джейл?gogi71 написа:За iPhone 4S и IOS 6.0 няма jailbreak не го ли разбрахте?
Качите ли IOS 6.0 губите jailbreak за неопределенно време![]()
Не можете да го върнете на IOS 5.0.1/5.1.1 ,очаква се нова версия на redsnоw която ще позволява връщането към IOS 5.0.1/5.1.1 но iPhone 4S трябва да отговаря на определени условия!
Така стойте си на 5.1.1 за сега!
Благодаря предварително

кофти, не трябваше да го ъпдейтвам... сега ще има голямо чакане
)

Имам 4С 64ГБ с 5.1.1 като ви слушам коментарите май няма скоро да го ъпдейтна. Също имам ipad 2 16GB с 5.1.1 и всичко е прекрасно дори и youtube работи 

Защо дори и youtube ? Той и на 6 си работи ама е отделно приложение от app store, което лично мен ме радва повече.Sao написа:Имам 4С 64ГБ с 5.1.1 като ви слушам коментарите май няма скоро да го ъпдейтна. Също имам ipad 2 16GB с 5.1.1 и всичко е прекрасно дори и youtube работи
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
момчета преди малко Айфона ми ме пита дали да се ъпдейтва на IOS 6 ...аз му дадох cancel .. и така като ви чета коментарите май по-добре съм направил .. така ли е ?
Само ти си знаеш. Аз като хвърлих боба и знам с кой модел телефон си и с коя версия iOS.
Аз си я харесвам 6, а и не ползвам Maps.
Аз си я харесвам 6, а и не ползвам Maps.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
С 5.1.1. при слушане на 1 час музика батерията падаше с 2% макс, сега са 5%.
- propertyshop
Здравейте,при успешен ъпдейт до iOS6 днес на iPad 2, ми пропадна YouTube.....временен ли е проблема , че липсва?
Не, не е проблем. Не се поддържа от Apple. Влизаш в AppStore и там си има специално приложение за youtube.
- propertyshop
Да...намерих подобни iTube например , но не е същото.....
Мда - YouTube приложението е за иФон и като се сложи на иПад не е добре, тъй като трябва да се мащабира и изглежда гадно.
Но като пробвам (макар и на 5.1.1, тъй като не искам за сега да минавам на 6) - например Google Seagch върши доста добре работа и за гледане на You Tube на иПад... като си има и доста прилично разпознаване на глас в търсачкката. А има и други приложения за гледане на иПад - избери си някое друго което да ти харесва повече... факт е, че не е СЪЩОТО, но си вършат работа за гледане на Тубата, .
Но като пробвам (макар и на 5.1.1, тъй като не искам за сега да минавам на 6) - например Google Seagch върши доста добре работа и за гледане на You Tube на иПад... като си има и доста прилично разпознаване на глас в търсачкката. А има и други приложения за гледане на иПад - избери си някое друго което да ти харесва повече... факт е, че не е СЪЩОТО, но си вършат работа за гледане на Тубата, .

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Колега здравей!Да те помоля дай малко мнение как е след ъпдейта Ipad-а.За тубата и картите ясно.Мисля и аз да ъпдейтна моя,но много негативи чета.Благодаря ти предварително!propertyshop написа:Здравейте,при успешен ъпдейт до iOS6 днес на iPad 2, ми пропадна YouTube.....временен ли е проблема , че липсва?
Iphone SE Ipad Mini
кво толкова му се чудите, рано или късно ще сложите 6
има смисъл да не ъпдейтват само тези които чакат джейл и/или евентуално ънлок
има смисъл да не ъпдейтват само тези които чакат джейл и/или евентуално ънлок
- propertyshop
Аз лично съм доволен,от ъпдейта към 6-цата.....пада стана по-бърз,както към wifi,така и към 3g. Ако не сте зависими към джейл,ввдигайте левела без да се притеснявате!
Тубе-то ,липсва но ще го върнат,има други алтернативи,които компенсират липсата му за сега
Ъпдейта го направих през wifi,отне ми към 20 минути,стана перфектно!
Тубе-то ,липсва но ще го върнат,има други алтернативи,които компенсират липсата му за сега

- The Shaman
- supporter
Ще го върнат на куково лято 

Благодаря за отговора!Това ме интересуваше.Аз и първия който имах и сега двойката не ги джейлвам.До няколко дни ще го ъпдейтна.propertyshop написа:Аз лично съм доволен,от ъпдейта към 6-цата.....пада стана по-бърз,както към wifi,така и към 3g. Ако не сте зависими към джейл,ввдигайте левела без да се притеснявате!
Iphone SE Ipad Mini
Сега някой може ли да ми даде отговор...дали да го ъпдейтвам сега на 6цата.. с 4s sym ФЗ към Глобул....
Кой очакваш да ти даде отговор? Ако няма да джейлбрейкваш и не държиш на Гугъл Мапс - ъпдейтвай. Има доста благинки...
Гугъл мапс включва ли GPS-a?и ако може да ми кажеш за тези благинки,щото прочетох и за много злинки...
Не мога да ти разбера въпроса за Google maps и GPS-а. Любопитно ми е също за какви злинки прочете.
Добре де аз сега като искам джейлбрейк дали изобщо ще може да се джейлбрейкне? А и не съм много запознат затова питам - мога ли да се върна към 5.1.1
за какво ви YouTube като има ProTube която е 100% пъти по-добра програма която позволява теглене на клипове и мпТРИ + HD!