Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Здравейте! Моля за помощ-има ли как да махна нотификацията в главното меню (червената единичка),която ми напомня за наличната софтуерна актуализация до 7.0.2? Запознат съм,че с джейлбрейк е възможно,но моя телефон не е джейлван! Ще съм Ви много благодарен ако ми дадете съвет!
P.S. В момента съм с Iphone 4s, iOS 6.1.3
nino_xman написа:@PavelAndreev: AirDrop- безжично споделяне на файловe между устройства .Чрез нея лесно се споделят файлове с други iOS 7 или Mаc устройства наоколо. AirDrop използва WiFi, което гарантира много бърз трансфет на файлове.
Разликата между AirDrop и iCloud е, че новата услуга ще предложи възможността за споделяне на файлове между две различни устройства на двама различни потребителя, вместно само на личните файлове на даден човек при всички негови устройства.
От айфон5 към Мак НЕ работи ! Пробвано е!
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
sashko1914 написа:Здравейте! Моля за помощ-има ли как да махна нотификацията в главното меню (червената единичка),която ми напомня за наличната софтуерна актуализация до 7.0.2? Запознат съм,че с джейлбрейк е възможно,но моя телефон не е джейлван! Ще съм Ви много благодарен ако ми дадете съвет!
P.S. В момента съм с Iphone 4s, iOS 6.1.3
Не може, поне така знам! Трябва да го ъпдейтнеш, ако искаш да се махне известието!
nino_xman написа:@darkheroz:Моя грешка!!!Работи само с други iOS7 устройства.
Нямаш грешка и в сайта на Епъл пише че работи с Мак, те също имат AirDrop функция, но не би
И аз така си мислех ,но е само за споделяне между тези устройства:AirDrop се поддържа само от iPad mini, iPad 4, iPod touch (5-то поколение) iPhone 5-5S(C).Ще чакаме догодина да ъпдейтнат дроп-а
Последно промяна от nino_xman на 02 Окт 2013, 17:24, променено общо 2 пъти.
Някой с 4s да каже - загряваа ли ви телефона при вкл. 3G ? Може ли да е от оператора - на виваком съм. На 3G обхвата ми седи мужду 1 и 3 точки, рядко да видя 5. Нагрява се забележимо отзад и процента на батерията пада буквално по 1 на минута макс две
tuffy написа:Батерия държи серизоно...лага с клавиатурата е нищо на фона на силната батерия
При включено постоянно 3G пак ли е така ?А и няма логика да държи повече батерията отколкото при 6.1.4 примерно про положение че в 7-цата са вкарани повече екстри,анимации и какво ли още не..
tuffy написа:Батерия държи серизоно...лага с клавиатурата е нищо на фона на силната батерия
При включено постоянно 3G пак ли е така ?А и няма логика да държи повече батерията отколкото при 6.1.4 примерно про положение че в 7-цата са вкарани повече екстри,анимации и какво ли още не..
когато бях с бета версиите и на мен ми държеше много повече батерията, отколкото с 6.1.4
за новите не мога да кажа
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФОJailbroken iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5Jailbroken iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Батерията определено държи повече със 7.0.2. При 7.0 ми се стори, че доста бързо хабеше, но може би понеже човърках постоянно телефона, за да разуча новата операционна система. И сега го човъркам, яко играя игри, но батерията се държи повече от добре.
колеги лаг-а на клавиатурата може да си го фикснете като просто изключите звуците при натискане на клавиатурата, пробвано и работи на всички модели поддържащи iOS7
MacBook Air 13" Mid 2011 / OS X El Capitan 10.11.6 + Win 10 Pro @ Parallels 10
iPad mini 64GB Wi-Fi White / iOS 9.3.4
iPhone 6S Plus 128GB Space Gray / iOS 9.3.4
iPod Touch 3G 32GB / iOS 5.1.1
Apple TV 3rd Gen @ Software Version 7.0
Apple Airport Time Capsule 2TB A1409