iPhone 2.1 Firmware е вече наличен.
Re: iPhone 2.1 Firmware е вече наличен.
Ееее благодаря ве вие много отзивчиви сте били!Да сте живи и здрави!
Да не стане проблем ако ползвам отключен-заводски телефон 3G и като го ъпдейтна да стане неотключен?
Кажете, защото ме притеснява!
Телефона си е неразпечатан от фирмата, обаче е заводски отключен, в последствие ще имам ли проблеми със Фирмуера?
Кажете, защото ме притеснява!
Телефона си е неразпечатан от фирмата, обаче е заводски отключен, в последствие ще имам ли проблеми със Фирмуера?
Отключването и заключването нямат общо със Firmware-a, а с други аспекти на телефона. Ъпдейтвай смело.
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
от утреMoridinBG написа:Отключването и заключването нямат общо със Firmware-a, а с други аспекти на телефона. Ъпдейтвай смело.

Ето на какво интересно четиво попаднах, става въпрос за неупоменати подобрения и трикове в 2.1.
Четивото е на английски, а моя английски не ми позволява да го преведа на български, затова давам линк, а ако някой има време и желание нека да го преведе:
http://www.qj.net/iPhone-Firmware-2-1-u ... aid/124049" onclick="window.open(this.href);return false;
Четивото е на английски, а моя английски не ми позволява да го преведа на български, затова давам линк, а ако някой има време и желание нека да го преведе:
http://www.qj.net/iPhone-Firmware-2-1-u ... aid/124049" onclick="window.open(this.href);return false;
Супер. Мерси.
Тамън днес разбравях на един познат как новия софтуер само оравял бъгове. От тук натакък няма да съм толкова скромен.
Тамън днес разбравях на един познат как новия софтуер само оравял бъгове. От тук натакък няма да съм толкова скромен.
iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard