iPhone 2.1 Firmware е вече наличен.

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
cecoboy

Re: iPhone 2.1 Firmware е вече наличен.

Мнение от cecoboy »

Ееее благодаря ве вие много отзивчиви сте били!Да сте живи и здрави!
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Да не стане проблем ако ползвам отключен-заводски телефон 3G и като го ъпдейтна да стане неотключен?
Кажете, защото ме притеснява!
Телефона си е неразпечатан от фирмата, обаче е заводски отключен, в последствие ще имам ли проблеми със Фирмуера?
Аватар
MoridinBG

Мнение от MoridinBG »

Отключването и заключването нямат общо със Firmware-a, а с други аспекти на телефона. Ъпдейтвай смело.
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

MoridinBG написа:Отключването и заключването нямат общо със Firmware-a, а с други аспекти на телефона. Ъпдейтвай смело.
от утре ;) :))
Аватар
Sid

Мнение от Sid »

Ето на какво интересно четиво попаднах, става въпрос за неупоменати подобрения и трикове в 2.1.

Четивото е на английски, а моя английски не ми позволява да го преведа на български, затова давам линк, а ако някой има време и желание нека да го преведе:

http://www.qj.net/iPhone-Firmware-2-1-u ... aid/124049" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
lantinian
Обратна връзка:

Мнение от lantinian »

Супер. Мерси.
Тамън днес разбравях на един познат как новия софтуер само оравял бъгове. От тук натакък няма да съм толкова скромен.
 iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]
 Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
Публикувай отговор