iOS 9
Re: iOS 9
Не си прав колега, пълно е с малоумници, които пипат там където не им е работа и не разбират. В магазина като си купуваш телефона казват ли ти : Тичай да барникаш софтуера до като се научиш.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
Здравейте! Ъпдейтнах моя iPhone 5 на iOS 9, а преди това бях на 8.4.1 и имам малко лаг. Смятам да инсталирам наново през iTunes, но имам малък проблем с кабела, защото понякога прекъсва. Въпроса ми е дали телефона ще се прецака ако по време на инсталация прекъсне връзката?
Re: Backup на OS?
http://osxdaily.com/2015/09/16/downgrad ... ios-8-4-1/ Заповядай.mach1ne написа:Има ли начин да бекъпна операционната система на телефона си на по-стара с която е работил ?? Преди малко ъпдеитнах на iOS 9 и не съм особено очарован. (iPhone 6) Благодаря предварително!!
Направи си бак ъп в тюнс и после един ресторnikoarhi написа:Здравейте,
Аз вчера упдейтнах моя 5S 16GB до iOS9 директно през телефона. Телефона се държи чудесно и съм впечатлен от Battery Low Power Mode, обаче както и други колеги са писали и на мен не ми се освободи абсолючно никакво място в памветта на телефона. Някой да има някакъв съвет?
На мен ми се освободиха около 4 ГБ
Има голяма вероятност да се вкараш в приключения дори да унищожиш телефона. Ползвай само изправни кабели!stanimirandonov написа:Здравейте! Ъпдейтнах моя iPhone 5 на iOS 9, а преди това бях на 8.4.1 и имам малко лаг. Смятам да инсталирам наново през iTunes, но имам малък проблем с кабела, защото понякога прекъсва. Въпроса ми е дали телефона ще се прецака ако по време на инсталация прекъсне връзката?
-
Мога да потвърдя, че и батерията държи много дълго време. Заредих го на 100% веднага след като излезе ъпгрейда (сряда вечерта), батерията все още ми е 56%. Такова чудо, поне при мен и при моето използване на телефона, досега не е било. 
Единственият проблем е, че едно приложение не ми работи: Atlas by Collins. Не че и го ползвам много де, но все пак. Всичко друго е ток и жица и това определено е най-добрата iOS, която съм ползвал като краен потребител.

Единственият проблем е, че едно приложение не ми работи: Atlas by Collins. Не че и го ползвам много де, но все пак. Всичко друго е ток и жица и това определено е най-добрата iOS, която съм ползвал като краен потребител.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Никой не може и нетрябва да чака да му обуват гащите защото може да го направят стретата ръка!
Междо другото този форум е хейтърски с по две мнения на ден.
Междо другото този форум е хейтърски с по две мнения на ден.
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
-
А в списъка с повикванията изчезва ли ви бутона edit горе дясно като затворите приложението през таск мениджъра...Много ме дразни, ресет му дадох и пак същата работа.. На пропуснатите няма проблем, на всички повиквания изчезва и не мога да ги изтрия, трябва един по един да ги махам...
I want live with or without you...
На мен не ми прави впечатление бързината на устройството. Обнових айфон 5S и айпад мини 2. Не съм ги ползвал още кой знае колко, но ми прави лошо впечатление чувствителноста на клавиатурата. Пиша си както обикновено а сега ми греши букви..уж му бях свикнал и пишех без проблем и сегааа докат напиша и върна да изтрия грешки...
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Вчера сутринта ъпдейтнах и 6-цата през телефона директно, че не ми се занимаваше с iTunes
Всичко си върви перфектно - Edit бутона си го има, лаг не съм забелязал, новия шрифт е много готин, място не вядях да се е освободило, но не ми и трябва.
iPad mini 1 се държи доста по-добре от 8.4.1, пак е бавно, но се усеща подобрение. Явно са успяли да я направят по-лека, но смяната с по-нова версия ще оправи нещата
Тъкмо се бях надъхал за iPad Air 3, а те изкочиха с този огромен Pro и смяната ще се отложи за догодина.

iPad mini 1 се държи доста по-добре от 8.4.1, пак е бавно, но се усеща подобрение. Явно са успяли да я направят по-лека, но смяната с по-нова версия ще оправи нещата

iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
И аз ъпдейтнах директно през телефона веднага след релийза, но нещата не потръгнаха добре
Лаг, преплитане на анимации за батерията няма да коментирам. Днес след рестор и без никакви бекъпи положението се нормализира, да не кажа оправи. Нека всеки с горепосочените проблеми да ресторне телефона като ново устройство.

iPhone 6s PLUS 16GB Gold
-
ios 9 няма две от иконите след ъпдейта от Бета версията
Здравейте!След като ъпдейтнах 6-цата на ios 9 ми изчезнаха иконите newsstand i metal a във бета версията гимаше други iphone след ъпа също си го имат!Помагайте
Този път направо се осраха! Май надминаха Самсунзите 

Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Хора, май скоро не сте ползвали Самсунг или друг андроид телефон
Няма място за сравнение

iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
- angelovarna
- Обратна връзка:
Относно освобождаването на място. Проблема се реши след ресет на телефона през iTunes. Както ми показваше, че имам останал 1GB свободно място, след ресета мястото стана 3-4GB.
Лагове няма нито на 5S-а, нито на 6-тицата.
На форумеца с 4S-а му препоръчвам да пробва преинсталация/ресет през iTunes (да не забрави само да си направи бекъп през iCloud-a).
Лагове няма нито на 5S-а, нито на 6-тицата.
На форумеца с 4S-а му препоръчвам да пробва преинсталация/ресет през iTunes (да не забрави само да си направи бекъп през iCloud-a).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
-
Ако някой е пробвал да се върне на старата версия, моля да сподели мнение! Дали работи или не?Pepopepo написа:http://osxdaily.com/2015/09/16/downgrad ... ios-8-4-1/ Заповядай.mach1ne написа:Има ли начин да бекъпна операционната система на телефона си на по-стара с която е работил ?? Преди малко ъпдеитнах на iOS 9 и не съм особено очарован. (iPhone 6) Благодаря предварително!!
Работи !stanimirandonov написа:Ако някой е пробвал да се върне на старата версия, моля да сподели мнение! Дали работи или не?Pepopepo написа:http://osxdaily.com/2015/09/16/downgrad ... ios-8-4-1/ Заповядай.mach1ne написа:Има ли начин да бекъпна операционната система на телефона си на по-стара с която е работил ?? Преди малко ъпдеитнах на iOS 9 и не съм особено очарован. (iPhone 6) Благодаря предварително!!
Давай смело

Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
ios 9
От преди два часа съм с ios 9 и смея да твърдя,че е ужасен. Някой има ли идея как като отвориш фото всички снимки да бъдат само в камерата защото има някаква папка селфи и още една със оринт скриин. Някой имали идея как всички да се върнат в папката на камерата....
Pepopepo написа:Направи си бак ъп в тюнс и после един ресторnikoarhi написа:Здравейте,
Аз вчера упдейтнах моя 5S 16GB до iOS9 директно през телефона. Телефона се държи чудесно и съм впечатлен от Battery Low Power Mode, обаче както и други колеги са писали и на мен не ми се освободи абсолючно никакво място в памветта на телефона. Някой да има някакъв съвет?
На мен ми се освободиха около 4 ГБ
Ресторнах телефона после върнах бекъпа и си качих музиката. Като цяло 2,5GB повече свободно място ми се появи.
Pepopepo благодаря за съвета.
iphone 5s Silver 16GB iOS 10 ФО
Трябваше да извадят първото мини от списъка за ъпдейт. С 8 беше трагедия, сега трагедията стана още по голяма. Лага вече не е само в клавиатурата. Всяко приложение се отваря с 3-4 секунди дилей. Драгването също е с дилей. Лага си го има още.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Изключи му полупрозрачността, обновлението на приложенията във фонов режим и предложенията на Сири. Включи подобрение на движенията (дето е за паралакс ефекта) и кажи дали има подобрение. Всичко това се прави от сетингс.
При мен всичко е супер !
iPhone 5 16 gb след ъпдеит до iOS 9 всичко е ок няма лагване или други проблеми!
Освободи ми се и свободна памет преди ъпдейта беше 1.1 ГБ а след него 2.4 ...

iPhone 5 16 gb след ъпдеит до iOS 9 всичко е ок няма лагване или други проблеми!

Ти си човекът! хах .. явно е въпрос на късмет. Тази iOS обаче е "смях в залата" .. тези бъгове worldwide ли са?Mirooney написа:При мен всичко е супер !
За сега естествено НЕ смея да ъпдейтвам от 8.4
Не знам дали е "смях в залата" , но аз не помня някога "нулева" версия да е вървяла гладко и без бъгове. Като гледам 90% от пишещите тук в тази тема това ви е първи или най-много втори сериозен ъпдейт. Първо се запознайте с устройствата си, как работи ОС и после ъпдейтвайте, джейлвайте и давайте съвети. Има хора които не знаят как да си рестартират телефона, когато забие. Един вчера ми обясни как изчезването на Нюз иконата било сериозен сотфуерен дефект и сменяли телефони по тоя случай. Даже цял ден хора му благодарили за това че им отворил очите разбираш ли!
На един друг па от Епъл му били спрели достъпа до Апстора и Сафари през 3Г. И това понеже ъпдейтнал, а не че не си е оправил настройките за мобилния нет.
Та смеха в залата е доста голям, ама не е от iOS 9, а от задапаратните устрйства.

Та смеха в залата е доста голям, ама не е от iOS 9, а от задапаратните устрйства.

Абсолютно съм съгласен с теб. Аз се чудех за айфон 6S и iPad mini 4, но като видях мойте 5S и мини 2 как работят се отказах от нови покупки. Супер си е всичко и ще се сменяват устройствата по-по-по-натам
...за един по-съвършен свят...