iPhone 6s/6s Plus от Теленор от 9-ти октомври
-
Re: iPhone 6s/6s Plus от Теленор от 9-ти октомври
Не, отключват ги след като минат всики плащания по договора или ако е платен в брой.
За бизнес клиенти искат 80-90 лв за отключване. Не знам дали това важи за всички и не знам дали търговския просто искаше да си заработи едни пари.Optimism написа:Мога ли някак да уредя да ми го дадат отключен на лизинг?
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Бюджетните 6S/6S+ от днес Теленор ги отключват безплатно 

Какво означава бюджетните?
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Някой да обясни що е "бизнес клиент"?
Имам и друг въпрос: Това, че телефонът може да се ползва само с техни карти, значи ли че въобще не може да се ползва, ако няма тяхна карта вътре? Смисъл - мога ли да си го ползвам, като извадя картата просто?
Имам и друг въпрос: Това, че телефонът може да се ползва само с техни карти, значи ли че въобще не може да се ползва, ако няма тяхна карта вътре? Смисъл - мога ли да си го ползвам, като извадя картата просто?
Да, можеш да го ползваш кат iPod, т.е. без телефонията и мобилния Интернет... да дадеш да кажем 1-2К лв. за последен модел телефон и да го "ползваш" като MP3 плеър за 50 лв. да кажем. Все едно да си вземеш кола с блокиран двигател и да питаш дали може да си я "ползваш" без двигателя... ами - може... зависи какво разбираш под "ползване".Optimism написа:... Това, че телефонът може да се ползва само с техни карти, значи ли че въобще не може да се ползва, ако няма тяхна карта вътре? Смисъл - мога ли да си го ползвам, като извадя картата просто?

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Само за информация: Днес взех от Теленор 6S, бюджетна бройка, т.е. подарък на фирмата. Заключен е към оператора. Отключване официално - след 2 години (срока на договора). Не приемат плащане за отключване.
4S, 6S