Аз съм доста разочарован. Пак няма запис на видео и само замазват очите на хората с MMS и т.н.anthony написа:Аз съм малко разочарован.

Аз съм доста разочарован. Пак няма запис на видео и само замазват очите на хората с MMS и т.н.anthony написа:Аз съм малко разочарован.
А ти май си прекалено тъп, че да разбереш, че MeDevil (изобретателя на iBluetooth) е 0.00001% от това, което имат в Apple? И я ми обясни.. Как има AppStore с ПЛАЩАНЕ, а преди никъде нямаше инсталър на програми с плащане?rafaelo написа:Това, което ме дразни най-много е как крадат идеите от разработчиците на софт. Чакаха до край докато някой изобрети начин за Copy/Paste c Clippy, след което сигурно се копирали кода и са си го сложили като техен. Същото направиха и с Installer i Cydia и AppStore. MMS явно изчакаха разработчиците от Swirly да направят достатъчно пари и после да им копират софтуера. Въобще….. хитро действат. Чакат някой да им свърши мръсната работа и после я копират за своя.
Сигурно в последния ден ще изкочат с изненада копие на iBluetooth...
Точно пак apple крадат идеите си , немисля . Има ред причини заради който ябълката не пуска всичко което би трябвало да го има още когато изкараха 2г-то . Хората просто знаят какво правят и всичко се прави заради тези пусти "зелени гущери" и естествено за да може да се поддържа интересът към продуктите им докато те работят върху новото поколение телефони , тъчове и т.н. .rafaelo написа:Това, което ме дразни най-много е как крадат идеите от разработчиците на софт. Чакаха до край докато някой изобрети начин за Copy/Paste c Clippy, след което сигурно се копирали кода и са си го сложили като техен. Същото направиха и с Installer i Cydia и AppStore. MMS явно изчакаха разработчиците от Swirly да направят достатъчно пари и после да им копират софтуера. Въобще….. хитро действат. Чакат някой да им свърши мръсната работа и после я копират за своя.
Викаш, написаха ОС-а, ама не можаха да се сетят как да направят копи/пейст?rafaelo написа:Това, което ме дразни най-много е как крадат идеите от разработчиците на софт. Чакаха до край докато някой изобрети начин за Copy/Paste c Clippy, след което сигурно се копирали кода и са си го сложили като техен. Същото направиха и с Installer i Cydia и AppStore. MMS явно изчакаха разработчиците от Swirly да направят достатъчно пари и после да им копират софтуера. Въобще….. хитро действат. Чакат някой да им свърши мръсната работа и после я копират за своя.
Of course, братчедеhdm написа:Не съм убеден, че копи/пейст в мобилно устройство е основна функция.